Παύλος Χαϊκάλης: «Είμαι έξαλλος με τον Νίκο Μουρατίδη, ντροπή του, εγκληματικό και ηλιθιότητα»
Παύλος Χαϊκάλης: «Δεν πιστεύω ότι μπορεί να έγινε αυτή η δήλωση από έναν σοβαρό άνθρωπο και τον Νίκο τον ξέρω 40 χρόνια»

Δηλώσεις στην εκπομπή Super Κατερίνα έκανε ο Παύλος Χαϊκάλης, για τον Νίκο Μουρατίδη για το σχόλιο που έκανε για τη Χριστίνα Λαμπίρη. Ο γνωστός ηθοποιός, που είναι παράλληλα και κουμπάρος της παρουσιάστριας,

«Επειδή γνωρίζω τη Χριστίνα, έχουμε μία σχέση φιλίας και κουμπαριάς κάτι χρόνια, όσα λέει ο Νίκος Μουρατίδης δεν ισχύουν. Είναι μία γυναίκα που στάθηκε πολύ δίπλα στο παιδί της και η Μαρίζα δεν είναι καθόλου προβληματικό παιδί», ανέφερε αρχικά ο Παύλος Χαϊκάλης.

«Δεν καταλαβαίνω τι πληροφορία είχε ο κύριος Μουρατίδης, ήταν ένα τεράστιο ατόπημα. Ζούμε σε μία εποχή που τρώμε σάρκες και δεν καταλαβαίνω πού θα οδηγήσει αυτό το πράγμα», πρόσθεσε.

«Καθένας μπορεί να έχει οτιδήποτε με κάποιον. Όταν όμως εμπλέκεται ένα παιδί στη μέση, είναι πάρα πολύ άσχημο να «χτυπάς» τη μητέρα του. Αν ένα παιδί κάποια στιγμή στη ζωή του πάρει κάποια κιλά, σημαίνει ότι είναι προβληματικό; Εγώ δηλαδή που ήμουν τόσα χρόνια πολύ παχύς ήμουν προβληματικός;», είπε αμέσως μετά.

«Το θεωρώ εγκληματικό και ηλιθιότητα να βγαίνει κανείς και να βρίζει τον άλλο. Πιστεύω ότι το έκανε για λόγους εντυπωσιασμού. Είμαι έξαλλος με αυτή την τοποθέτηση! Δεν πιστεύω ότι μπορεί να έγινε αυτή η δήλωση από έναν σοβαρό άνθρωπο και τον Νίκο τον ξέρω 40 χρόνια. Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι», κατέληξε ο Παύλος Χαϊκάλης.

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;