Το Stelios Philanthropic Foundation στέκεται δίπλα στους φοιτητές με 5 υποτροφίες για σπουδές στο LSE
Το Stelios Philanthropic Foundation στηρίζει τους νέους προσφέροντας πέντε υποτροφίες για σπουδές στο London School of Economics (LSE) για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025.

Η έμπρακτη στήριξη που προσφέρει κανείς στα όνειρα και τις ελπίδες των νέων ανθρώπων, είναι ίσως η μεγαλύτερη επένδυση για το πολυπόθητο «αύριο» των κοινωνιών και της προόδου. Για τον λόγο αυτό, μία υποτροφία μπορεί να αποτελέσει τον προθάλαμο για μια μοναδική ακαδημαϊκή εμπειρία, αλλά και μία πολλά υποσχόμενη επαγγελματική σταδιοδρομία.

Κάπως έτσι, το Stelios Philanthropic Foundation βρίσκεται για ακόμη μία χρονιά δίπλα στους νέους και τις νέες που αγαπούν τις επιστήμες των Οικονομικών, των Χρηματοοικονομικών και της Διοίκησης και ονειρεύονται να σπουδάσουν σε ένα από τα κορυφαία Πανεπιστήμια του κόσμου.

Συγκεκριμένα, το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα του Στέλιου Χατζηιωάννου στηρίζει τους νέους προσφέροντας πέντε υποτροφίες για προπτυχιακές σπουδές. Αν και πρόκειται για την 18η χρονιά κατά την οποία το Ίδρυμα προσφέρει υποτροφίες σε φιλόδοξους και επιμελείς νέους, οι εν λόγω υποτροφίες έχουν αποκτήσει πλέον ακόμη μεγαλύτερη αξία λόγω του Brexit, δεδομένου ότι το κόστος των διδάκτρων των Ελλήνων και Κύπριων φοιτητών στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει τριπλασιαστεί σε σχέση με τα δίδακτρα που ίσχυαν στην προ-Brexit εποχή.

Οι υποτροφίες που προσφέρει το Stelios Philanthropic Foundation αφορούν φοιτητές και φοιτήτριες που ενδιαφέρονται να φοιτήσουν σε τριετές προπτυχιακό πρόγραμμα στον τομέα των Οικονομικών, Χρηματοοικονομικών ή Διοίκησης του London School of Economics (LSE). Ειδικότερα, το Stelios Philanthropic Foundation θα στηρίξει για 18η χρονιά το Πρόγραμμα Υποτροφιών του London School of Economics (LSE), προσφέροντας πέντε υποτροφίες συνολικής αξίας 292.000€ (£255,000) σε τρεις Έλληνες και δύο Κύπριους φοιτητές.

Οι ενδιαφερόμενοι και οι ενδιαφερόμενες θα μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2024, ενώ, όπως είναι αναμενόμενο, θα πρέπει να πληρούν ορισμένες προϋποθέσεις.  Πιο συγκεκριμένα, θα πρέπει να έχουν ως μόνιμη κατοικία τους στην Ελλάδα ή την Κύπρο και να κάνουν την αίτησή τους για σπουδές σε τριετές προπτυχιακό πρόγραμμα στον τομέα των Οικονομικών, Χρηματοοικονομικών ή Διοίκησης.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί πως, αρχής γενομένης από τον φετινό κύκλο, οι υποτροφίες απευθύνονται αποκλειστικά σε τρεις Έλληνες και δύο Κύπριους προπτυχιακούς φοιτητές. 

Οι υποτροφίες για σπουδές στο LSE αποδίδονται κάθε χρόνο προς τιμήν της ακαδημαϊκής αριστείας, της επίδειξης οικονομικής ανάγκης και της υπόσχεσης συνεχούς ανάπτυξης, βοηθώντας νέους και νέες να ξεκινήσουν δυναμικά την ακαδημαϊκή τους πορεία, να ανοίξουν τα φτερά τους στο αύριο και να επιτύχουν ό,τι ονειρεύονται. Πώς; Με γερά θεμέλια από το London School of Economics, ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια στον κόσμο, αλλά και με τη στήριξη του Stelios Philanthropic Foundation, επίσης κορυφαίου στον τομέα του φορέα.

Σημειώνεται ότι το LSE είναι ένα από τα διασημότερα πανεπιστήμια παγκοσμίως στον τομέα της οικονομικής και πολιτικής επιστήμης και αποτελεί σημαίνον κέντρο αναφοράς για τη διανόηση, αλλά και τη διεθνή οικονομική δραστηριότητα, δημιουργώντας λαμπρούς νέους επιστήμονες, για τους οποίους ανοίγονται μεγάλοι επαγγελματικοί «δρόμοι».

Μάλιστα, ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου αποφοίτησε και ο ίδιος από το London School of Economics (LSE) το 1987 με BSc στα Οικονομικά (Βιομηχανία και Εμπόριο). Ο ίδιος είναι ιδρυτής και Πρόεδρος του Stelios Philanthropic Foundation, ενώ το 1994, στην ηλικία των 27, ίδρυσε την Εasy Family of brands, της οποίας είναι δημιουργός και ιδιοκτήτης.

Ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου με τους έξι υπότροφους του 2020.

Σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για όσα του προσέφερε το LSE, το 2008  δώρισε ένα χώρο στο νέο ακαδημαϊκό κτίριο του LSE, ενώ το Stelios Philanthropic Foundation στηρίζει το πρόγραμμα των υποτροφιών του LSE από το 2005, έχοντας δώσει μέχρι το 2023 τη δυνατότητα σε 133 φοιτητές να σπουδάσουν στο κορυφαίο πανεπιστήμιο. Μάλιστα, το ύψος των υποτροφιών που είχαν δοθεί μέχρι το 2023 ξεπέρασε τα €3,000,000.

Ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου φημίζεται για τη συστηματική, μακροχρόνια και σημαντική φιλανθρωπική του δράση. Έγινε ο πρώτος Έλληνας/Κύπριος που κατάφερε να ενταχθεί στη διεθνή ομάδα φιλανθρώπων Giving Pledge με επικεφαλής τον Μπιλ και τη Μελίντα Γκέιτς, καθώς και τον Γουόρεν Μπάφετ. Με την ένταξή του στο Giving Pledge, ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου δεσμεύτηκε να δώσει το 50% της περιουσίας του σε φιλανθρωπικές δράσεις.

Εάν, λοιπόν, τα Οικονομικά, τα Χρηματοοικονομικά ή η Διοίκηση σου ασκούν την ίδια γοητεία και θέλεις να σπουδάσεις σε ένα από τα πιο διακεκριμένα Πανεπιστήμια παγκοσμίως, τότε το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα του Στέλιου Χατζηιωάννου είναι εδώ για να σε βοηθήσει να κατακτήσεις τους στόχους σου και να κάνεις περήφανο τον εαυτό σου. Κάνε την αίτησή σου μέχρι τις 31 Ιανουαρίου και διεκδίκησε μία από τις πέντε προπτυχιακές υποτροφίες που προσφέρονται για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;