Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης για Δαλάκα - Αντωνά: «Υπάρχει έπαρση»
Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης σχολίασε την ανάρτησή του για την Κατερίνα Δαλάκα και τη Μαρία Αντωνά στο Instagram.

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Ο πρώην φιναλίστ του Survivor με αφορμή την πρεμιέρα του Survivor 4 αναφέρθηκε στο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ μίλησε και για το επικριτικό σχόλιο που έκανε μέσω social media για τη συμπεριφορά της Κατερίνας Δαλάκα στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Δευτέρας 8/1 ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Twitter με αφορμή μια συνομιλία της Κατερίνας Δαλάκα με την Μαρία Αντωνά, όπου σχεδίαζαν τα ματσαρίσματά τους με τη γνωστή αθλήτρια να λέει: «Όποια και να πάρεις, την έχεις».

«Όποια και να πάρεις, την κερδίζεις; Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος. Κακό να το λες πρώτον. Πέρυσι τι έλεγες; Τι έλεγες… αλλά που να πεις με τα αγωνιστικά τέρατα. Canceled», έγραψε ο πρώην φιναλίστ του Survivor σε story του στο Instagram.

Έτσι, η Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε τον πρώην φιναλίστ για τη συγκεκριμένη ανάρτηση.

«Η Ασημίνα είπε ότι θα πάρουν με τη Δαλάκα και τους δύο αγώνες ασυλίας. Δεν είναι ωραίο να ακούγονται τέτοια πράγματα. Είναι καλό να κρατάμε μικρό καλάθι, υπάρχει έπαρση», είπε χαρακτηριστικά ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και πρόσθεσε:

«Οι άνθρωποι που έχουμε περάσει από το παιχνίδι οφείλουμε να γνωρίζουμε πέντε πράγματα παραπάνω από τους καινούργιους και να δίνουμε ένα όμορφο στίγμα».

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;