Survivor 2024: Αυτή είναι η πρώτη υποψήφια για αποχώρηση
Αυτή είναι η πρώτη υποψήφια για αποχώρηση στο Survivor 2024 - Η ομάδα που έχασε το αγώνισμα ασυλίας

To Survivor 2024 έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής (7/1) με τους 20 παίκτες των Διασήμων και των Μαχητών να πέφτουν κατευθείαν στα βαθιά. Το πρώτο αγώνισμα ασυλίας είναι πλέον παρελθόν και μία ομάδα θα έπρεπε να αναδείξει τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση για τον έβδομο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Πριν από τον πρώτο αγώνα ασυλίας του νέου κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης, ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τις αλλαγές που έγιναν φέτος στο παιχνίδι και, στη συνέχεια, οι δύο ομάδες πάλεψαν για… τη φωτιά σε ένα άκρως απαιτητικό αλλά εξαιρετικά γρήγορο αγώνισμα. Τον πρώτο λόγο είχε η απόλυτη συνεργασία και ομοιογένεια στις δυο ομάδες.

Διάσημοι και Μαχητές ρίχθηκαν στη θάλασσα για να φτάσουν πρώτοι στην παραλία και να αρχίσουν τις βολές. Στόχος εκεί ήταν τα τέσσερα πλακίδια τα οποία και προσπάθησαν να σπάσουν. Το προβάδισμα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση πήραν οι Μαχητές και, τελικά, παίρνοντας και την πρώτη μεγάλη νίκη.

Στη συνέχεια, στον αγώνα ασυλίας, οι Διάσημοι ήταν καλύτεροι στον τελικό στόχο από τους Μαχητές με την Μαρία Αντωνά να ξεχωρίζει και να καταφέρνει να δώσει στην ομάδα της τον 10ο πόντο. Έτσι, οι διάσημοι κατάφεραν να πάρουν την νίκη στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας.

 

Στο Συμβούλιο του νησιού, οι Μαχητές θα έπρεπε να διαλέξουν έναν παίκτη που θα ήταν και ο πρώτος υποψήφιος.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τα αποτελέσματα. Ο παρουσιαστής το ξεκίνημα του Survivor 2024 είχε αποκαλύψει πως αυτή τη χρονιά δεν θα έχει ρόλο το τηλεοπτικό κοινό στην αποχώρηση, αλλά αυτή θα έρχεται κάθε εβδομάδα έπειτα από μία τελευταία δοκιμασία ανάμεσα στους υποψηφίους.

Από την ομάδα των Μαχητών, πρώτη υποψήφια βγήκε η Δώρα Νικολή. Οι περισσότεροι συμπαίκτες της δικαιολόγησαν την ψήφο τους τόσο ως προς το κομμάτι της αγωνιστικότητας όσο και ως προς αυτό της συμβίωσης.

 

Η παίκτρια των Μαχητών, από την μεριά της, σημείωσε για την ανάδειξή της ως πρώτη υποψήφια για αποχώρηση του Survivor 2024:

«Είχα μια υποψία πως θα είμαι υποψήφια. Κάποιοι μπορεί να πιστεύουν ότι είμαι δυνατή παίκτρια και φοβούνται τη συνέχεια. Επειδή είμαι ανοιχτός άνθρωπος και λειτουργώ όπως λειτουργώ, κάποιοι μπορεί να πιστεύουν ότι είμαι ψεύτικη που δεν είμαι όμως σε καμία περίπτωση.

Τώρα μπορεί να παίζει ρόλο και το ότι είμαι η πιο μεγάλη της παρέας, υπάρχει ένα χάσμα γενεών. Δεν ξέρω γιατί αλλά είναι σεβαστή η ψήφος τους» 

 

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Σινδος

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;