Τζέφρι Έπσταϊν: Αναφορές ότι είχε πορνογραφικό υλικό με τους Άντριου, Κλίντον και Μπράνσον
Μαρτυρία για βίντεο σε αποχαρακτηρισμένα email

Eγγραφα για την υπόθεση του Τζέφρι Έπσταϊν που αποσφραγίστηκαν περιέχουν ισχυρισμούς για βίντεο καταγραφής σεξουαλικών πράξεων, όπως μεταδίδει σε σημερινό του άρθρο ο βρετανικός Independent.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα ονόματα του Μπιλ Κλίντον, του Ρίτσαρντ Μπράνσον και του πρίγκιπα Αντριου συνδέονται με τις εν λόγω αναφορές για βίντεο.

Πηγή αυτών των ισχυρισμών, αποτελούν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του 2016 που είχε στείλει ένα θύμα του Επσταϊν, η Σάρα Ρανσομ. Η γυναίκα φέρεται να ισχυρίζεται πως φιλικό της πρόσωπο που δεν κατονομάζει είχε σεξουαλική επαφή με τους τρεις προαναφερθέντες.

Η γυναίκα πρόσθετε ότι οι επαφές αυτές είχαν βιντεοσκοπηθεί από τον ίδιο τον Επστάιν – και πως η ίδια είχε δει το σχετικό υλικό, σε μεταγενέστερο χρόνο.

Τα αποσπάσματα που αποσφραγίστηκαν, συνοδεύονταν από μια επιστολή που είχαν στείλει οι δικηγόροι που εκπροσωπούσαν τον Αλαν Ντέρσοβιτς το 2017, αμφισβητώντας την αξιοπιστία της Ράνσομ.

Σε άρθρο του New Yorker που δημοσιεύτηκε δύο χρόνια αργότερα, το 2019, η κ. Ράνσομ είχε υποστηρίξει πως «είχε επινοήσει» το γεγονός με τις κασέτες, θέλοντας να τραβήξει την προσοχή του Επσταϊν για να τον κάνει να πιστέψει ότι είχε στοιχεία που θα αποκαλύπτονταν σε περίπτωση που την έβλαπτε.

Η Ράνσομ ανέφερε σε ένα από τα πρόσφατα δημοσιευθέντα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ότι το φιλικό της πρόσωπο είχε αποκτήσει πρόσβαση σε κάποια από τα πλάνα και της τα είχε προωθήσει. Υποστήριζε πως αναγνωρίζονται με ευκρίνεια οι εμπλεκόμενοι άνδρρες.

Η ίδια εξέφραζε την απογοήτευσή της πως ο Επσταϊν δεν φαινόταν σε κανένα από αυτά τα πλάνα.

Σε άλλο σημείο, η Ράνσομ υποστήριξε πως άλλη επαφή της ήταν «ένα από τα πολλά κορίτσια με τα οποία είχε σεξουαλικές σχέσεις ο Ντόναλντ Τραμπ», προσθέτοντας πως αυτές οι επαφές είχαν λάβει χώρα σε ακίνητο του Επσταϊν στη Νέα Υόρκη.

Με πληροφορίες από Independent

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Λυκόβρυση

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;