Έρχεται μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας - Τι καιρό θα κάνει τα Θεοφάνεια
Επιδείνωση του καιρού και πτώση θερμοκρασίας μέσα στις επόμενες ημέρες - Η πρόβλεψη για τα Θεοφάνεια

Για σοβαρή επιδείνωση του καιρού μέσα στην επόμενη εβδομάδα κάνει λόγο ο Σάκης Αρναούτογλου. Στην εκτίμηση του μιλάει και για σημαντική πτώση της θερμοκρασίας.

Μέσα από ανάρτηση που έκανε στο Facebook, ο Σάκης Αρναούτογλου αναφέρεται στον καιρό των επομένων ημερών και δήλωσε πως:

«Ενισχύεται το σενάριο πανελλαδικής επιδείνωσης του καιρού αρχικά με πολύ ισχυρούς νοτιάδες και βροχές και στη συνέχεια και κυρίως από την Τρίτη 9 Ιανουαρίου με πολύ ισχυρούς παγερούς βοριάδες και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας»

Παράλληλα, αφήνει ανοιχτό και το ενδεχόμενο χιονοπτώσεων.

Στην εκτίμηση αυτή συμφωνεί και ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, ο οποίος αναφέρει πως από τις 4 έως τις 10 Ιανουαρίου:

«Φαίνεται να μονοπωλεί το ενδιαφέρον η κακοκαιρία που αναμένουμε από του Αγίου Ιωάννη. Θα αποτελέσει την έναρξη διαδοχικών ατμοσφαιρικών διεργασιών γενικότερα στην ατμοσφαιρική κυκλοφορία της Γηραιάς Ηπείρου»

Ο καιρός των Θεοφανείων

Σε ό,τι αφορά τον καιρό για τα Θεοφάνεια, η πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ) για το Σάββατο, κάνει λόγο για λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα δυτικά και τα νησιά του ανατολικου Αιγαίου. Από τις πρώτες βραδινές ώρες οι βροχές θα ενταθούν και στα δυτικά θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 με 6 και στα πελάγη 7 τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια.

Πηγή cover photo: Intime

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;