Κυριάκος Μητσοτάκης: Στην κηδεία του αστυνομικού που πέθανε μετά τα επεισόδια στου Ρέντη
Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στις 13:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου και ο ενταφιασμός του θα πραγματοποιηθεί στο κοιμητήριο του Ιερού Ναού Αναστάσεως του Κυρίου, στη Θέρμη.

Το «παρών» στην εξόδιο ακολουθία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, πέθανε μετά τα επεισόδια στου Ρέντη, στη Θεσσαλονίκη, θα δώσει αύριο, Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με ανακοίνωση από το γραφείο του πρωθυπουργού.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στις 13:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου και ο ενταφιασμός του θα πραγματοποιηθεί στο κοιμητήριο του Ιερού Ναού Αναστάσεως του Κυρίου, στη Θέρμη.

Ο 31χρονος αστυνομικός είχε χτυπηθεί από φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια επεισοδίων, έξω από το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στην περιοχή του Ρέντη.

Στη συνέχεια, νοσηλευόταν στη ΜΕΘ σε καταστολή, ενώ οι προσπάθειες των γιατρών την περασμένη εβδομάδα να τον επαναφέρουν δεν είχαν επιτυχία. Ο 31χρονος δεν άντεξε και χθες κατέληξε.

Ρέντη: Η ανακοίνωση του νοσοκομείου για το θάνατο του αστυνομικού

Ο αστυνομικός υπέκυψε στα τραύματά του χθες στις 12.34. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου: «Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών, ο ασθενής αστυνομικός που νοσηλευόταν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του στην περιοχή του Ρέντη, κατέληξε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σήμερα Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου και ώρα 12.34 μ.μ».

To περιστατικό στου Ρέντη είχε προκαλέσει αντιδράσεις στο χώρο της αστυνομίας, ενώ ένστολοι είχαν διαμαρτυρηθεί ζητώντας μεταξύ άλλων να μην στέλνονται δυνάμεις σε αγώνες.

Υπενθυμίζεται πως για τον τραυματισμό του αστυνομικού έχει συλληφθεί και προφυλακιστεί ένας 18χρονος, ο οποίος μάλιστα ζήτησε δύο φορές να μπει σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων. Παρόλο που την πρώτη φορά το αίτημά του απορρίφθηκε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πιθανόν στη δεύτερη απόπειρα να ενταχθεί στο πρόγραμμα. Κι αυτό επειδή, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης βίας σε αθλητικούς χώρους σχηματίζουν δικογραφία σχετικά με την εγκληματική οργάνωση, που έχει δράσει στα επεισόδια στου Ρέντη και σε αυτήν την περίπτωση ο 18χρονος μπορεί να συνεισφέρει ως μάρτυρας για αυτήν την υπόθεση οπαδικής βίας.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

15-05-2024

Σινδος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;