«My Style Rocks»: Συγκινήθηκε η Σοφία Χατζηπαντελή - «Λυπάμαι αυτές που σας βλέπουν»
«Μεγάλες γυναίκες σε ηλικία μας βλέπουν σαν μια διέξοδο, που είναι και μόνες τους στο σπίτι, και θέλουν παρέα»

Στο σημερινό επεισόδιο του «My Style Rocks» η Σοφία Χατζηπαντελή φορτίστηκε συναισθηματικά καθώς εξέφρασε την εναντίωσή της στους τσακωμούς των κοριτσιών, υποστηρίζοντας ότι την εκπομπή βλέπουν πολλές γυναίκες που είναι μόνες τους στο σπίτι και θέλουν παρέα.

«Ήθελα να πω πρώτα όταν ήρθα εδώ δεν κατάλαβα πόσες μεγάλες γυναίκες σε ηλικία μας βλέπουν σαν μια διέξοδο, που είναι και μόνες τους στο σπίτι και θέλουν παρέα, και προ πάντων τώρα που είναι και τα Χριστούγεννα και μας βλέπουν και θέλουν κάτι πιο… θέλω να βλέπουν κάτι που δεν είναι αυτό που… που τσακώνονται τα κορίτσια… λυπάμαι αυτές που σας βλέπουν, είναι τόσο κρίμα, γιατί έχουμε θείες, έχουμε γιαγιούλες που κάθονται και μας βλέπουν. Είναι μια που είναι 87 ετών και είναι μόνη της και αυτή είναι η χαρά της στην ημέρα της. Και αν είναι και μόνη της, δεν θέλω να σας βλέπει έτσι να μαλώνετε» δήλωσε αρχικά η κριτής του My Style Rocks.

 

 

 

Σε εκείνο το σημείο, η κριτής συγκινήθηκε και ξεκίνησε να δακρύζει.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν σας βλέπουν για να μαλώνετε απλά το λέω. Δεν μιλάω σε εσένα Διονυσία, αλλά σε όλες. Απλά νομίζω ότι επειδή είναι χριστουγεννιάτικο επεισόδιο, δεν πρέπει να είναι έτσι, προ πάντων όχι σήμερα. Τέλος πάντων…».

«Αυτό που λέει η Σοφία είναι πολύ σημαντικό κάνουμε παρέα, κάνετε παρέα σε πάρα πολύ κόσμο που είναι στα σπίτια και τώρα που είναι γιορτές θέλουν οι άνθρωποι πραγματικά να σας γιορτάσουν και να περάσουν ωραία μαζί σας» είπε με τη σειρά του ο Στέλιος Κουδουνάρης.

«Και αυτήν την περίοδο, αυτή την ώρα, δεν βλέπουν μόνο οι γιαγιούλες που λες, βλέπουν και πάρα πολλά παιδιά, γιατί είναι στο σπίτι και πολλά παιδιά» σχολίασε η Κατερίνα Καραβάτου.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

15-05-2024

Σινδος

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;