Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ Super League: Live Streaming
Δείτε το Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ Super League σε Live Streaming!

Επικίνδυνη έξοδο στην Τρίπολη έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ. Δύσκολη αποστολή για τον δικέφαλο του βορρά, που αντιμετωπίζει τον Αστέρα για την 14η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος (17:30). 

LIVE SCORE ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ NEOLAIA.GR

17 Δεκ. 2023
Αστέρας Τρίπολης
FT
1 - 4
ΠΑΟΚ
Julián Bartolo
Sean Goss
27'
34'
Thomas Murg
38'
Goal Disallowed (Ακυρωθέν γκολ)
Federico Álvarez
45'
Oluwatobiloba Alagbe
58'
59'
Kiril Despodov (Ally Samatta )
Ervin Zukanovic
63'
69'
Thomas Murg
73'
Soualiho Meïté
Magomed Ozdoev
73'
Joan Sastre
Vieirinha
Juan Munafo
José Luis Valiente
76'
Juan Miritello
Vasilios Mantzis
77'
Nikolaos Zouglis
Sito
77'
81'
Brandon
Giannis Konstantelias
86'
Stefan Schwab
89'
Stefanos Tzimas
Ally Samatta 
90'
Kiril Despodov (Stefanos Tzimas)
Nikolaos Kaltsas
Youba Diarra
90'

ΠΑΟΚ

Ματς-παγίδα το σημερινό για τον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου, που θέλει να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών. Λίγες μέρες μετά το νέο πάρτι στο Europa Conference League, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου καλείται να σταθεί όρθια στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Μονάχα το τρίποντο αναζητούν οι «ασπρόμαυροι» στην Τρίπολη, προκειμένου να παραμείνουν σε κοντινή απόσταση από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League. Εξι διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις μετράει ο ΠΑΟΚ, που βρίσκεται σε εξαιρετικό φεγγάρι το τελευταίο διάστημα. Σε διαρκή άνοδο η ομάδα του Λουτσέσκου, φιγουράρει στην 3η θέση της κατηγορίας με 29 πόντους σε 13 αγωνιστικές. Δε λείπουν τα προβλήματα για τον Ρουμάνο τεχνικό, καθώς δεν πολογίζει τόσο τον Αντρίγια Ζίκβοβιτς, ο οποίος δεν προπονείται τις τελευταίες ημέρες, όσο και τον Τάισον που έμεινε εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων. Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Λουτσέσκου για το εκτός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης είναι οι: Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Ταλιχμανίδης , Βιεϊρίνια , Σάστρε , Κεντζιόρα , Εκόνγκ , Κουλιεράκης , Μπάμπα , Ράφα Σοάρες , Τσιγγάρας , Σβαμπ , Οζντόεφ , Μεϊτέ , Μάρκος Αντόνιο , Κωνσταντέλιας , Μουργκ , Ντεσπόντοφ , Μπράντον , Σαμάτα , Τζίμας.

Αστέρας Τρίπολης

Στην αντίπερα όχθη, ο Αστέρας Τρίπολης προέρχεται από την απρόσμενη εντός έδρας ήττα Κυπέλλου από τον Πανσερραϊκό. Ηττα με 2-1 από την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία για τους Αρκάδες, η πρώτη μετά από δύο διαδοχικές νίκες. Στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα οι γηπεδούχοι, έχοντας συγκεντρώσει 17 πόντους σε 13 αγωνιστικές. Ο Μίλαν Ράσταβατς έχει να διαχειριστεί μόνο δυο απουσίες, του Κρέσπι που συμπλήρωσε κάρτες και εκτίει την τιμωρία του κόντρα στον Δικέφαλο και του Βασίλη Σουρλή που είναι ανέτοιμος. Ο Σέρβος τεχνικός είδε από την άλλη να επιστρέφουν οι Γκος, Τζουκάνοβιτς και Ντιαρά σε σχέση με το τελευταίο ματς Κυπέλλου.

  • ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;