Παύλος Χαϊκάλης: «Κάποιες γυναίκες που έχουν καταγγείλει, έχουν φάει πολύ ξύλο από άλλες σχέσεις»
Παύλος Χαϊκάλης: «Ακούω ανθρώπους που λένε “κορίτσια, είμαστε μαζί σας” και θέλω να βγάλω τις τρίχες μου. Αυτές οι δηθενιές, όχι»

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Mega καλημέρα» ήταν ο Παύλος Χαϊκάλης. Ο γνωστός ηθοποιός άνοιξε την καρδιά του στην Ελεονώρα Μελέτη και μίλησε για όλα. Μίλησε για το κίνημα metoo, την εμπλοκή του ονόματός του, αλλά και το λόγο που δεν θέλει πλέον να έχει σχέση με το θέατρο και την τηλεόραση.

«Ο λόγος που είμαι σήμερα εδώ είσαι εσύ. Ξέρω ότι είσαι η μόνη που είσαι σε ένα άλλο επίπεδο απ’ ότι υπάρχει στην αγορά και αισθάνομαι ασφαλής μαζί σου. Ξέρω ότι δεν έχεις τίποτα το κίτρινο πάνω σου, δεν υποβιβάζεις τον άλλον, δεν έχεις κάποια αιχμή για τον άλλον. Οι περισσότεροι κάνουν κι ένα κίτρινου τύπου, θα έλεγα.

Δεν έχω καμία αίσθηση πια γι’ αυτόν τον χώρο. Η τέχνη πρέπει να είναι ενωτική, να παράγει πολιτισμό. Αυτό το πράγμα δεν υπάρχει σήμερα. Βλέπω τον έναν να κατακερματίζει τον άλλον, να τον διαλύει. Έχετε φτάσει κι εσείς οι δημοσιογράφοι να “σκοτώνεται” ο ένας τον άλλον», είπε αρχικά ο Παύλος Χαϊκάλης.

Ο Παύλος Χαϊκάλης είπε στη συνέχεια: «Ένιωσα να βάλλομαι χωρίς να έχω κάνει τίποτα. Όταν είναι να σε πάρει η μπόρα, σε παίρνει. Εμένα με συγχέουν και με άλλα πράγματα και πρόσωπα. Σιχάθηκα με όλο αυτό που γίνεται, αυτή την πίεση. Δεν θέλω να αρχίσω να εκθέτω, ούτε να απολογούμαι ούτε να υπερασπίζομαι τον εαυτό μου. Αν αρχίσω να μιλάω, θα δώσω τροφή για 50 χρόνια, είναι μικρός ο χώρος, γνωριζόμαστε.

Βγήκα στην αρχή και μίλησα, είδα απέναντί μου πρόσωπα, δεν καταλάβαιναν τι έλεγα, άλλα έλεγα και άλλα εννοούσαν και είπα να το αφήσω, δεν βγαίνει. Έχω μιλήσει με δημοσιογράφους και μου έχουν πει ότι “φοβόμαστε να μιλήσουμε” κι έχουν δίκιο. Αν πας κόντρα στο ρεύμα, θα έχεις πρόβλημα. Σηκώθηκαν ατζέντες, χάθηκε η μπάλα».

«Είχα προτάσεις και για θέατρο και για τηλεόραση, αλλά δεν θέλω γιατί δεν αισθάνομαι ότι μπορώ να πω κάτι. Δεν έχω να φοβηθώ κάτι. Με ότι πέρασα, αν δεν είχα την αστρολογία, θα είχα αυτοκτονήσει. Είχα δει ότι θα υπάρχει ένα πρόβλημα, αλλά δεν περίμενα αυτό το μέγεθος και αυτή την εμμονή. Όταν βγήκε ένας συνάδελφός σου και επί ενάμιση μήνα με μια εμμονή “γιατί βγαίνω, γιατί πάω να δουλέψω”. Δεν τον πήρα τηλέφωνο, πρέπει να με πάρει εκείνος. Το όνομά μου ανακατεύτηκε πάνω σε δυο κουτσομπολιά. Δεν ήταν ουσίας. Βγήκα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και βρήκα τον μπελά μου», ανέφερε ακόμη ο Παύλος Χαϊκάλης.

«Ακούω ανθρώπους που λένε “κορίτσια, είμαστε μαζί σας” και θέλω να βγάλω τις τρίχες μου. Αυτές οι δηθενιές, όχι. Και νοών, νοείτο. Το metoo ήταν 3-5 άτομα; Τα αληθινά θύματα –και ξέρουμε τις περιπτώσεις- δεν βγήκαν να μιλήσουν. Οι σωστές περιπτώσεις δεν βγήκαν να μιλήσουν και αυτό αφήνει πολλά κενά στην όλη ιστορία. Βγήκαν άνθρωποι να καταγγείλουν για μπούλινγκ άλλους ανθρώπους, γυναίκες ειδικά, που είναι γνωστό ότι έχουν φάει πολύ ξύλο από κάποιους. Υπάρχουν γυναίκες που βγήκαν να καταγγείλουν κάποιους και έχουν φάει πολύ ξύλο στη ζωή τους από άλλες σχέσεις. Γιατί καταγγέλλεις τον Α και δεν καταγγέλλεις τον Β. Γιατί; Γιατί είναι άλλα συμφέρονται από πίσω; Γιατί δεν σε παίρνει; Γιατί κάποια στιγμή έγινε της μόδας αυτό και έπρεπε να βγάλουμε απωθημένα; Αν μιλήσω, αύριο θα γίνει της κακομοίρας. Off the record μπορώ  να σου πω πολλά. Υπάρχουν τα στοιχεία, αλλά δεν μπορείς να τα αποδείξεις. Αν βάλεις και μια κοινή λογική και αρχίσεις να συνθέτεις στοιχεία… Πήγαν χιλιάδες καταγγελίες στο ΣΕΗ και βγήκαν μόνο τέσσερις. Που είναι οι άλλες;», είπε κλείνοντας ο Παύλος Χαϊκάλης.

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;