Samsung: Αποκαλύπτει το Wonderbox, μια κινηματογραφική εμπειρία εμπνευσμένη από τη Neo QLED 8K
Αντλώντας έμπνευση από την καινοτομία των Samsung τηλεοράσεων, η ταινία μικρού μήκους Wonderbox είναι γυρισμένη εξ ολοκλήρου σε 8Κ

Η Samsung Electronics Hellas υποστηρίζει τη δημιουργία μιας ταινίας μικρού μήκους γυρισμένη σε 8Κ, με τίτλο «Wonderbox» και σε σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Παπαθανασόπουλου.

Sαmsung Neo QLED 8K x Wonderbox_poster: Η επίσημη αφίσα της ταινίας Wonderbox

Η ταινία Wonderbox, αντλώντας έμπνευση από την τεχνολογία αιχμής της εμβληματικής σειράς τηλεοράσεων Samsung Neo QLED 8K, προσκαλεί τους θεατές στο σύμπαν της παιδικής φαντασίας της Ιόλης, όπου «το κουτί των θαυμάτων» δημιουργεί νέους κόσμους ψυχαγωγίας. Τους ίδιους κόσμους που αποτυπώνει σήμερα η Sαmsung Neo QLED.

Εκπρόσωποι των media, ψηφιακοί δημιουργοί και συνεργάτες της Sαmsung Electronics Hellas είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν σε πρώτη προβολή το Wonderbox και να ανακαλύψουν την απόλυτη εμπειρία θέασης που προσφέρει η Samsung Neo QLED 8K. Την προβολή ακολούθησε συζήτηση με τους βασικούς συντελεστές της ταινίας.

Sαmsung Neo QLED 8K x Wonderbox: Από αριστερά, Γιώργος Τσαούσης, Επικεφαλής Τμήματος Consumer Electronics της Samsung Electronics Hellas, Αλεξανδρος Παπαθανασόπουλος, Σκηνοθέτης του Wonderbox, Γιώργος Ζαφειρόπουλος, Σεναριογράφος του Wonderbox

Ο Αλέξανδρος Παπαθανασόπουλος δήλωσε σχετικά: «Είμαι ενθουσιασμένος που παρουσιάζω το “Wonderbox” και ευχαριστούμε θερμά τη Samsung που μας έδωσε την ευκαιρία να υλοποιήσουμε το δημιουργικό μας όραμά. Πρόκειται για ένα κινηματογραφικό ταξίδι που συνδυάζει τη μαγεία της αφήγησης με την τεχνολογία της Samsung και ανυπομονούμε να γίνει διαθέσιμο στο ευρύ κοινό».

Sαmsung Neo QLED 8K x Wonderbox: Εκπρόσωποι των media και influencers παρακολουθούν την πρεμιέρα του Wonderbox

Ο Γιώργος Τσαούσης, Επικεφαλής του Τμήματος Consumer Electronics της Samsung Electronics Hellas, συμπλήρωσε: «Το Wonderbox ενσαρκώνει το όραμα της εταιρείας, να εμπνέει με τις τεχνολογίες της, να ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα και να κάνει τη ζωή των ανθρώπων καλύτερη. Μέσα από την ιστορία της Ιόλης, βλέπουμε ένα κόσμο γεμάτο χρώματα και λεπτομέρειες που αποδίδονται μοναδικά χάρη στην τεχνολογία 8Κ. Το Wonderbox ξεπερνά τα όρια της φαντασίας, όπως και στη Samsung ξεπερνούμε τα όρια του δυνατού, γι’ αυτό και είμαστε επί 17 συναπτά έτη κορυφαίος κατασκευαστής τηλεοράσεων στον κόσμο. Ευχαριστώ θερμά όλους τους συντελεστές μαζί με την ομάδα της Samsung που αγκάλιασαν αυτό το project».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;