My Style Rocks: Δημήτρης Σκουλός σε Χριστιάννα - «Είναι πατρινό καρναβάλι για πάντα»
«Η μόνη λογική βαθμολογία είναι της Γεωργίας»

Στο σημερινό επεισόδιο του «My Style Rocks» ο Δημήτρης Σκουλός δεν έμεινε ιδιαίτερα ευχαριστημένος από το style της Χριστιάννας. Μάλιστα, δεν δίστασε να έρθει σε αντιπαράθεση και με την Απολλέων για το γεγονός ότι έβαλε 3 στο συγκεκριμένο outfit.

Αρχικά, ο Δημήτρης Σκουλός είπε: «Μα σήμερα βρήκε να λείπει η Διονυσία. Τόσο καιρό που φώναζε η Διονυσία: “Πατρινό καρναβάλι για πάντα” και τώρα που ήρθε το πατρινό καρναβάλι για πάντα, λείπει; Είναι δυνατόν;».

Η Χριστιάννα απάντησε: «Ναι, αλλά είναι καραόκε».

 

 

«Μπορεί να έχεις fun, να έχεις πλάκα και είσαι και ωραία, αλλά παρόλα αυτά… Απολλέων τι συνέβη και έβαλες 3;» είπε ο κριτής στην Απολλεών, στο οποίο η ίδια απάντησε: «Εμένα μ’ άρεσε πάρα πολύ η ενέργειά της, το κεφάλι της, μ’ άρεσε πάρα πολύ».

«Χρεώνεις την ενέργειά της; Τι είσαι εταιρεία ρεύματος;» της είπε ο κριτής.

Και πρόσθεσε: «Πέρα από το fun της υπόθεσης η μόνη λογική βαθμολογία που βλέπω είναι η βαθμολογία της Γεωργίας. Τι συνέβη; Τι συμβαίνει εδώ; Φωνάζουμε φωνάζουμε και βλέπω μια βαθμολογία που μόνο η Γεωργία έχει κάνει το αυτονόητο. Γιατί μπορεί να έχει fun, να περνάτε καλά, παρόλα αυτά κρίνουμε το στυλ και styling και αυτό είναι παιδικό πάρτι. Είναι αποκριάτικο πάρτι. Είναι πατρινό καρναβάλι για πάντα. Είναι πολλά, αλλά στυλ δεν είναι».

Και συνέχισε ο Δημήτρης Σκουλός: «Έτσι ακυρώνεις την ενέργεια άλλων κοριτσιών. Επειδή σου άρεσε για την ενέργεια και το χαμόγελό της, ή επειδή τη συμπαθείς και βάζεις 3 στη Χριστιάννα γι’ αυτή την εμφάνιση, πρέπει σε όλα τα άλλα κορίτσια να βάλεις 4 και 5».

Τέλος, ολοκλήρωσε τον σχολιασμό του λέγοντας: «Η μόνη δίκαιη βαθμολογία είναι της Γεωργίας».

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;