Πώς θα καταλάβεις σε 30 δευτερόλεπτα ότι το μαξιλάρι σου χρειάζεται αλλαγή
Κάνε αυτό το απλό τεστ για να μάθεις αν το μαξιλάρι σου χρειάζεται αλλαγή, πριν σε πιάσει... αυχενικό.

Με την πάροδο του χρόνου τα μαξιλάρια μας δέχονται μεγάλες… πιέσεις. Λίγο τα… σαλάκια του ύπνου, ο ιδρώτας, το μακιγιάζ που δεν έβγαλες ποτέ πριν πέσεις για ύπνο,  κ.α.

Όλα αυτά είναι φυσικά αιτίες που πρέπει να μας κινητοποιήσουν για να αντικαταστήσουμε άμεσα το μαξιλάρι, πάνω στο οποίο κοιμόμαστε… εδώ και μια δεκαετία το λιγότερο.

Άλλωστε, με όλη την υγρασία που δημιουργείται από το σώμα μας όσο κοιμόμαστε, είναι και το τέλειο περιβάλλον δημιουργίας μικροοργανισμών.

Πώς θα δεις αν το μαξιλάρι σου θέλει αλλαγή

Πέρα, λοιπόν, από το κομμάτι της καθαριότητας, ένα πολύ απλό τεστ για να ανακαλύψουμε αν το μαξιλάρι μας χρειάζεται αλλαγή ASAP, είναι το εξής:

  • Πιάνεις το μαξιλάρι σου και το διπλώνεις στη μέση
  • Το κρατάς πιεσμένο (όπως θα δεις στο παρακάτω βίντεο) για 30 τουλάχιστον δευτερόλεπτα!

Αν, λοιπόν, όσο κρατάς πιεσμένο το μαξιλάρι σου, αυτό παραμένει στο ίδιο σημείο, τότε αυτό σημαίνει ότι… σίγουρα θέλει αλλαγή!

Ωστόσο, μπορείς και μόνος σου να καταλάβεις πότε το αγαπημένο σου μαξιλάρι χρειάζεται αλλαγή, αφού θα το νιώσεις από… τον αυχένα σου, ο οποίος θα αρχίσει μάλλον να σε ενοχλεί. Αν αρχίσεις να συνειδητοποιείς ότι το το προϊόν που είχες πάρει αρχικά δεν έχει καμία σχέση με το προϊόν που έχεις σήμερα, τότε και μόνος σου πρέπει να καταλάβεις ότι πρέπει να αλλαχτεί!

Όπως και να’ χει, αν μόνος σου δεν το έχεις ανακαλύψει ακόμα, ποτέ δεν είναι αργά. Κάνε το παραπάνω τεστ που προτείνει ο creator καθαριότητας, Φοίβος Μπέλλος, στο Instagram, και δες τι παίζει με το δικό σου μαξιλάρι.

Άντε και καλούς ύπνους!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Φοίβος Μπέλλος (@foivos_bellos)

Διαβάστε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;