Οι Maneskin συνεργάζονται με την Dolly Parton - Η εκρηκτική διασκευή του θρυλικού «Jolene»
Η Dolly Parton συνεργάζεται με τους Maneskin σε μία εκρηκτική εκδοχή του θρυλικού κομματιού «Jolene».

Οι Maneskin συνεχίζουν την εκπληκτική τους πορεία στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα μετά τη νίκη τους στον Διαγωνισμό της Eurovision, καθώς τώρα συνεργάζονται με την θρυλική Dolly Parton. Το συγκρότημα και η γνωστή τραγουδίστρια και τραγουδοποιός μας χαρίζουν μία άκρως εντυπωσιακή εκδοχή του κομματιού «Jolene»!

Το επερχόμενο άλμπουμ της Dolly Parton με τίτλο «Rockstar» θα αποτελέσει ένα ταξίδι μέσα από τη δισκογραφία της και θα τη βρει να συνεργάζεται με ονόματα όπως οι Paul McCartney, Ringo Starr, Stevie Nicks, Steven Tyler, Peter Frampton, Rob Halford, Richie Sambora, Steve Perry, John Fogerty, Debbie Harry, Elton John. Η θρυλική τραγουδίστρια και τραγουδοποιός έδωσε στη δημοσιότητα δύο ακόμα τραγούδια από το νέο της άλμπουμ, με τη συνεργασία της με τους Maneskin να είναι αυτή ξεχωρίζει.

H φωνή της Dolly Parton και ο αισθησιακός δυναμισμός του Damiano David δημιουργούν μία από τις πιο ξεχωριστές και δυναμικές διασκευές του αγαπημένου κομματιού που έχουμε ακούσει μέχρι και σήμερα.

Οι δύο τους ερμηνεύουν το εμβληματικό τραγούδι «Jolene» του 1973. Το τραγούδι αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της θρύλου της Country μουσικής, ενώ είχα βρει μία δεύτερη ζωή μετά από τη διασκευή της Miley Cyrus, που είναι και βαπτηστήρι της γνωστής σταρ.

Το κομμάτι είναι επίσημα διαθέσιμο μόνο μέσω ψηφιακού download του νέου άλμπουμ «Rockstar» της Dolly Parton. H πώληση του γίνεται μέσω της ιστοσελίδας της.

Η ψηφιακή λήψη περιλαμβάνει και ένα δεύτερο ακυκλοφόρητο τραγούδι από τα sessions του άλμπουμ. Ο λόγος για μία εκδοχή του single του Eddie Money «Two Tickets To Paradise» του 1977.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dolly Parton (@dollyparton)

Η Dolly Parton, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Classic Rock, σημειώνει πως η ροκ είναι μια στάση. Όπως είχε πει:

«Στην πραγματικότητα το ανακάλυψα μόνη μου όταν άρχισα να τραγουδώ αυτά τα rock’n’roll τραγούδια. Να στέκομαι εκεί και να θυμάμαι όλα τα πρωτότυπα σκέφτηκα ‘Θεέ μου, πρέπει να βεβαιωθώ ότι είμαι πιστή σε αυτό.

Τραγουδάω με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Αλλά ήξερα επίσης ότι έπρεπε να κουμπώσω σε αυτό, γιατί είναι διαφορετικό από το να κάνεις κανονικά κάντρι τραγούδια, όπου μπορείς απλά να χαλαρώσεις και να το κάνεις με όποιον τρόπο θέλεις.

Υπάρχει περισσότερη επιθετικότητα στο rock’n’roll, το οποίο βρήκα δυναμωτικό. Και πρέπει να το αντιμετωπίζεις με σεβασμό, γιατί είναι δικό του πράγμα»

Πηγή cover photo: WikiMedia Commons

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;