Οσκαρ 2024: Παρουσιαστής ο Τζίμι Κίμελ για τέταρτη φορά
Η τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στις 10 Μαρτίου στο διάσημο «Dolby Theatre» του Λος Αντζελες

Ο βραβευμένος με Emmy Τζίμι Κίμελ θα είναι για τέταρτη φορά ο οικοδεσπότης της τελετής απονομής των βραβείων Οσκαρ 2024, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 10 Μαρτίου στο διάσημο «Dolby Theatre» του Λος Αντζελες και θα μεταδοθεί ζωντανά από το ABC.

Η σύζυγος του παρουσιαστή Μόλι ΜακΝίρνι (Molly McNearney), υποψήφια για Emmy, θα επιστρέψει επίσης ως εκτελεστική παραγωγός για δεύτερη συνεχή χρονιά.

«Πάντα ονειρευόμουν να παρουσιάσω τα Οσκαρ ακριβώς τέσσερις φορές», ανέφερε ο Κίμελ σε δήλωσή του, ενώ η Μόλι ΜακΝίρνι πρόσθεσε ότι είναι «ιδιαίτερα τιμητικό να είναι μέρος της ομάδας των Οσκαρ φέτος».

Σημειώνεται ότι ο Κίμελ, ο οποίος ήταν οικοδεσπότης το 2017, το 2018 και το 2023, με τη φετινή παρουσίαση βρίσκεται ανάμεσα στους Γούπι Γκόλντμπεργκ και Τζακ Λέμον που επίσης έχουν παρουσιάσει από τέσσερις φορές τα βραβεία. Οι μόνοι που έχουν αναλάβει περισσότερες φορές αυτόν τον μοναδικό ρόλο είναι ο Τζόνι Κάρσον (Johnny Carson) πέντε φορές, ο Μπίλι Κρίσταλ (Billy Crystal) εννέα και ο Μπομπ Χόουπ (Bob Hope) έντεκα, αναφέρει το Variety.

«Είμαστε βαθύτατα ευγνώμονες στον Τζίμι, στη Mόλι και στις ομάδες τους για την απίστευτη δημιουργικότητα, τη συνεργασία τους και για το γεγονός ότι θα έρθουν και πάλι μαζί μας σε αυτή τη διοργάνωση», ανέφεραν, μεταξύ άλλων, σε κοινή τους δήλωση η πρόεδρος της Ακαδημίας Τζάνετ Γιανγκ (Janet Yang) και ο διευθύνων σύμβουλος Μπιλ Κρέιμερ (Bill Kramer).

«Μοιράζονται την αγάπη μας για τις ταινίες και τη δέσμευσή μας να παραγάγουμε ένα δυναμικό και ψυχαγωγικό σόου για το παγκόσμιο κοινό μας», πρόσθεσαν.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;