Μάθιου Πέρι: Η «Μόνικα» αποχαιρετά τον «Τσάντλερ» με τη σκηνή που άλλαξε τη ροή στα «Φιλαράκια»
Η σκηνή που επέλεξε η Κοξ για να πει «αντίο» στον τηλεοπτικό της σύζυγο, έγινε αιτία να αλλάξει το σενάριο στα «Φιλαράκια», εξαιτίας του ενθουσιασμού του κοινού

H Κόρτνεϊ Κοξ έκανε την πρώτη της ανάρτηση για τον τηλεοπτικό της σύζυγος από τα Φιλαράκια, Μάθιου Πέρι.

Μόλις χθες ο Ματ ΛεΜπλανκ είπε το «αντίο» στον τηλεοπτικό του συγκάτοικο και κολλητό φίλο, ενώ μετά από λίγες ώρες, η «Μόνικα» αποχαιρέτισε τον Τσάντλερ με μία σκηνή που υπήρξε ορόσημο για τη σειρά που αγαπήθηκε σε όλο τον κόσμο.

«Είμαι τόσο ευγνώμων για κάθε στιγμή που είχα μαζί σου Μάτι και μου λείπεις κάθε μέρα. Όταν συνεργάζεσαι με κάποιον τόσο στενά όσο εγώ με τον Μάθιου, υπάρχουν χιλιάδες στιγμές που εύχομαι να μπορούσα να μοιραστώ» έγραψε η Κόρτνεϊ Κοξ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

«Προς το παρόν εδώ είναι μία από τις αγαπημένες μου. Για να σας δώσω μια μικρή ιστορία, ο Τσάντλερ και η Μόνικα υποτίθεται ότι θα είχαν μια ερωτική περιπέτεια μιας νύχτας στο Λονδίνο. Αλλά λόγω της αντίδρασης του κοινού, έγινε η αρχή της ερωτικής τους ιστορίας. Σε αυτή τη σκηνή, πριν αρχίσουμε να γυρίζουμε, μου ψιθύρισε μια αστεία ατάκα για να την πω. Έκανε συχνά τέτοια πράγματα. Ήταν αστείος και ευγενικός» είπε για τον Μάθιου Πέρι.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;