Μίλτος Τεντόγλου: Θα έκανα tik tok challenge με τον Κυριάκο Μητσοτάκη
«Θα κάναμε TikTokDance, ή TikTok challenge»

Ο Μίλτος Τεντόγλου έχει πάντα κάτι ενδιαφέρον να πει στις δηλώσεις του, είτε αυτές αφορούν το αθλητικό κομμάτι είτε την ίδια την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του.

Αυτή τη φορά, ο χρυσός Ολυμπιονίκης μας στο άλμα εις μήκος, μίλησε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδας» του Open και μεταξύ άλλων, είπε ότι θα έκανε TikTok dance ή challenge με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όταν έγινε αναφορά στη «συνήθεια» του πρωθυπουργού να επικοινωνεί μέσω TikTok, ο Μίλτος Τεντόγλου ανέφερε με χαμόγελο: «Θα κάναμε TikTokDance, ή TikTok challenge».

 

 

 

Ερωτηθείς για τον στόχο του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι, ο Τεντόγλου εξέπληξε ξανά με την απάντησή του: «Μία καλή επίδοση κι ας μη φέρει το χρυσό. Ας βγω και δεύτερος ή τρίτος. Το να βγω δεύτερος με αυτό που θέλω, είναι φανταστικό».

«Στην παρέα πώς είσαι;» ήταν η επόμενη ερώτηση με τον πρωταθλητή να απαντά: «Με τους πολύ φίλους μου είμαι εντελώς διαφορετικός. Είμαι το πιο έξαλλο παιδί, λέω τις μεγαλύτερες χαζομάρες».

Όσο για την ηθοποιό που θα καλούσε για φαγητό, απάντησε: «Την Έμιλι Ραντ που παίζει την Νάμι στο One Piece».

Τέλος, ο Μίλτος Τεντόγλου μίλησε και για το πώς βλέπει τον εαυτό του σε δέκα χρόνια.

«Σε δέκα χρόνια μπορεί να έκανα κόμμα, όχι δεν θα κάνω, δεν ξέρω. Ίσως να είχα ένα ωραίο σπίτι εδώ στο Μαρούσι. Μία ωραία ζωή. Δεν ξέρω για οικογένεια»,είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;