Δανάη Μπάρκα: Με κούπα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά - «Εμείς δεν αγαπάμε τις επιθέσεις»
«Τους ανθρώπους που είναι στην ίδια ώρα δεν τους θεωρούμε απέναντι»

Η κόντρα ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και την Φαίη Σκορδά απασχολεί τον Τύπο από χθες, μετά το περιστατικό ξεσπάσματος της παρουσιάστριας του «Super Κατερίνα» προς της παρουσιάστρια του «Fay’s Time». Η Δανάη Μπάρκα έκανε τη δική της τοποθέτηση μέσα από το «Πάμε Δανάη» το πρωί της Πέμπτης 9 Νοεμβρίου, σηκώνοντας μάλιστα μια κούπα από την εκπομπή «Fay’s Time» και παίρνοντας έτσι πλευρά στην κόντρα.

Αρχικά, ανέφερε: «Δεν θα κρυφτούμε πίσω από το δάκτυλό μας γιατί τα μηνύματα είναι πολλά σε σχέση με τα θέματα της τηλεοπτικής επικαιρότητας. Είμαι λίγο σοκαρισμένη, ίσως γιατί δεν είμαι συνηθισμένη ακόμα».

 

 

 

 

Στη συνέχεια η Δανάη Μπάρκα πρόσθεσε: «Επειδή αυτό το θέμα όλοι το συζητάμε στα social media, κατ’ ιδίαν, στις παρέες μας, είναι όλο αυτό το θέμα που διαδραματίστηκε χθες ανάμεσα στις εκπομπές. Εμείς δεν θα έχουμε αναπαραγωγή της συγκεκριμένης κατάστασης, δεν θα παίξουμε το βίντεο. Όλοι μας έχουμε αποδείξει σε αυτόν εδώ τον χώρο – και η ομάδα που δεν φαίνεται και εμείς μπροστά – ότι τέτοια θέματα προτιμούμε να μην τα αναπαράγουμε. Δεν έχουμε τι να πούμε και μας κάνει να αισθανόμαστε αμήχανα. Δεν μπορώ να τοποθετηθώ άμεσα γιατί δεν υπάρχει και λόγος. Το μόνο που θα πω είναι τα καλά».

Και έπειτα είπε: «Η δουλειά της τηλεόρασης είναι να μας ψυχαγωγεί, να σκεφτόμαστε, να αλλάζουμε, να ακούμε μια διαφορετική άποψη. Είναι ένα μέσο που εμένα με θυμάμαι από μικρή πάντα να την ανοίγω και να βλέπω ωραίους ανθρώπους, να μιλάνε κτλ. Ο καθένας αυτό το μέσο το χρησιμοποιεί, το αξιοποιεί, το εκμεταλλεύεται διαφορετικά. Εμείς είμαστε εδώ για να περάσουμε και να περάσετε καλά. Τους ανθρώπους που είναι στην ίδια ώρα δεν τους θεωρούμε απέναντι. Ακριβώς επειδή ξέρουμε τι τραβάει ο καθένας για να γεννηθεί μια εκπομπή, νομίζω ότι είναι πιο ουσιαστικό να μπαίνουμε στα παπούτσια του, να υπάρχει μια ενσυναίσθηση, να καταλαλβαίνουμε τι μπορεί να έχει ζήσει όλα τα χρόνια της πορείας του και να το σεβόμαστε. Εμείς εδώ δεν αγαπάμε τις επιθέσεις, πάντα είμαστε με τους ανθρώπους που νιώθουμε ότι είναι σε ευάλωτη θέση. Αντίστοιχα, σε 2 μήνες μπορεί να συμβεί στην άλλη πλευρά, πάλι θα είμαστε εκεί για να στηρίξουμε όποιον άνθρωπο αισθάνεται αμήχανα, είτε κάνει “απέναντι” εκπομπή είτε όχι, είμαστε όλοι άνθρωποι. Να είμαστε χαρούμενοι, να μπαίνουμε στα παπούτσια του άλλου, να σκεφτόμαστε ότι κάποιοι άνθρωποι μπορεί να πληγώνονται να έχουν οικογένειες και να αισθάνονται αμήχανα και δύσκολα, να είμαστε ενωμένοι και κυρίως να σκεφτόμαστε εδώ που ήμασταν ήταν κάποιοι άλλοι».

Επίσης, η Δανάη Μπάρκα ανέφερε: «Ούτε μια φορά δεν έχει χρειαστεί να χαρούμε κάνοντας κάτι αμήχανο ή κάτι προσβλητικό γιατί θα δούμε ένα άλλο αποτέλεσμα. Να είμαστε χαρούμενοι, να είμαστε καλά, να μην “πυροβολούμε” τους ανθρώπους. Ο καθένας έχει τον τρόπο του, ο καθένας κάνει τη δουλειά του όπως θέλει, αλλά να είμαστε ενωμένοι».

Κλείνοντας το θέμα, η Δανάη Μπάρκα σήκωσε μια κούπα με το λογότυπο της εκπομπής «Fay’s Time» διαλέγοντας έτσι στρατόπεδο.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;