Ηλίας Βρεττός: Η διαφορετική ανάρτηση στα social media - «Τρίτωσε το κακό»
Ο Ηλίας Βρεττός μιλάει για όλα αυτά που έχει περάσει το τελευταίο χρονικό διάστημα μέσα από καινούρια ανάρτησή του στο Instagram.

Το βράδυ της Κυριακής (5/11), ο Ηλίας Βρεττός πέρασε σε μια ανάρτηση πολύ διαφορετική από όλες τις υπόλοιπες μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Αφορμή για τη νέα αυτή ανάρτηση στάθηκαν όλα όσα ο γνωστός τραγουδιστής έχει βιώσει το τελευταίο χρονικό διάστημα, με αποκορύφωση το τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του.

Ο γνωστός τραγουδιστής δημοσίευσε ένα βίντεο στο προφίλ του και σε αυτό τονίζει κοιτάζοντας την κάμερα τα εξής:

«Αυτό που μένει από μια δυσάρεστη στιγμή, σαν την προχθεσινή με το τρακάρισμα που είχα με τη μηχανή μου και αυτό που πάντα θέλω να κρατάω, είναι τα θετικά. Τα θετικά είναι ότι εισέπραξα για μια ακόμα φορά τεράστια αγάπη από όλους εσάς, από τα χιλιάδες μηνύματα που μου στείλατε φίλοι γνωστοί και άγνωστοι. Πραγματικά έλαβα τεράστια θετικότητα και μου ήρθε μια ιδέα μέσα από όλο αυτό»

Ο Ηλίας Βρεττός στην ανάρτησή του γράφει επίσης:

«Επειδή όλοι μας βιώνουμε αρνητικές στιγμές και υπάρχει πολύ έντονα γύρω μας το μάτι και η γλωσσοφαγιά, όλα αυτά τα αρνητικά πράγματα που εγώ πιστεύω πολύ σε αυτά και επειδή τρίτωσε το κακό χθες. έχω να σας πω. Ξεκίνησε με μια αρνητική κατάσταση με τον θάνατο από τον σκυλάκι μας, στη συνέχεια τράκαρα με το αμάξι που αυτό δεν το έχω πει ποτέ και ήρθε και το τρακάρισμα με την μηχανή και τρίτωσε. Είχα μια ιδέα γιατί μ’ αρέσει πάντα να πρεσβεύω την αγάπη και να απαντάω με θετικότητα.

Κάτω από αυτό το βίντεο, όποιος θέλει να διώξει μακριά του την αρνητικότητα και οτιδήποτε το τοξικό υπάρχει, αφήστε ένα σχόλιο ή μια καρδούλα ή γράψτε έναν καλό λόγο και με αυτό τον τρόπο βοηθήστε το καλό να νικήσει το κακό. Ότι κι αν είναι αυτό» 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ilias Vrettos (@vrettos_ilias)

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
10 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΡΟΜ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;