Ντε Βίτο για Σβαρτσενέγκερ : «Θα έπρεπε να είχε γυρίσει το “Twins 2” αντί να γίνει κυβερνήτης»
Ολα όσα αποκάλυψε ο Ντάνι Ντε Βίτο σε νέα συνέντευξη, καθώς και μια συνεργασία - έκπληξη μαζί με τον συνάδερφο και φίλο του

Εχουν περάσει 35 χρόνια από την κυκλοφορία της κωμωδίας «Twins» με πρωταγωνιστές τους Ντάνι Ντε Βίτο και Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ. Μια ταινία που θεωρείται πλέον από τις πιο κλασικές του είδους.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό GQ, ο πολυβραβευμένος Ντε Βίτο αναφέρθηκε σε εκείνη την παραγωγή καθώς και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Σβαρτσενέγκερ. Αποκάλυψε, μάλιστα, την επιθυμία να συνεργαστούν ξανά όμως αυτή τη φορά σε ένα διαφορετικό πρότζεκτ.

«Χάσαμε την ευκαιρία να γυρίσουμε το “Twins 2”, επειδή έγινε κυβερνήτης – και θα έπρεπε να είχε ασχοληθεί με αυτό αντί να ασχοληθεί με την πολιτική», δήλωσε ο Ντε Βίτο αστειευόμενος. «Αυτή τη χρονική περίοδο, έχουμε ένα μικρό πρότζεκτ για το οποίο συζητάμε».

Ο Σβαρτσενέγκερ υπήρξε για οκτώ χρόνια κυβερνήτης της Καλιφόρνια, από το 2003 έως το 2011.

Σε ερώτηση για το αν η νέα αυτή παραγωγή σχετίζεται με το «Twins», ο Αμερικανός ηθοποιός και παραγωγός απάντησε αρνητικά. «Οχι, πρόκειται για μια ιστορία μεταξύ δύο φίλων, γιατί περνάμε καλά μαζί. Συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλον με πολλούς τρόπους. Εγώ είμαι πολύ πιο δυνατός από εκείνον».

Οι δύο ηθοποιοί έχουν παραμείνει καλοί φίλοι από τότε που πρωταγωνίστησαν μαζί στο «Twins» και υποδύθηκαν τους δίδυμους αδελφούς.

Στη συνέντευξη δήλωσε – μεταξύ άλλων – ότι σχεδιάζει μαζί με τον Μπίλυ Κρίσταλ το σίκουελ του «Throw Momma From the Train», το οποίο ονομάζεται προσωρινά «Throw Papa From the Train», επιστρέφοντας στους ρόλους τους ως Λάρι Ντόνερ και Όουεν Λιφτ. Η κωμωδία του 1987 σηματοδότησε το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Ντε Βίτο. Η νέα παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει το 2024.

Αυτό το χρονικό διάστημα ο Ντε Βίτο πρωταγωνιστεί στη σκηνή του Μπρόντγουεϊ στο έργο «I Need That» μαζί με την κόρη του Λούσι η οποία του μοιάζει πάρα πολύ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;