Black Friday 2023: Φέτος διαρκεί σχεδόν ένα μήνα στο Skroutz
Black Friday 2023: Ένας μήνας γεμάτος προσφορές στο Skroutz από σήμερα μέχρι και την Cyber Monday!

Φέτος οι Black Friday προσφορές στη Skroutz, στο μεγαλύτερο marketplace της Ελλάδας, διαρκούν σχεδόν όλο το Νοέμβριο, δίνοντας την ευκαιρία στους καταναλωτές να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους για μια ευρεία γκάμα κατηγοριών σε πολύ καλύτερες τιμές.

Ξεκινώντας από σήμερα και μέχρι και τις 27 Νοεμβρίου, ή κατά κόσμον Cyber Monday, οι χρήστες του Skroutz μπορούν να βρουν καθημερινά καινούργιες προσφορές. Με στρατηγικό στόχο της πλατφόρμας την άψογη αγοραστική εμπειρία, το Skroutz συγκεντρώνει όλες τις προσφορές και τις εκπτώσεις σε μια ειδικά διαμορφωμένη σελίδα που ανανεώνεται τακτικά. Έτσι ο καταναλωτής μπορεί να ενημερώνεται και να βρίσκει συγκεντρωμένες όλες τις προσφορές εύκολα και γρήγορα ακόμα και on-the-go. Ο Νοέμβριος μετατρέπεται με τον τρόπο αυτό στο μήνα των προσφορών και των δώρων, με τον καταναλωτή να έχει τη δυνατότητα να επωφεληθεί των φθηνότερων τιμών, αλλά και να διεκδικήσει κουπόνια για επόμενες αγορές αλλά και έξτρα Skroutz Coins, ανάλογα με την Skroutz προσφορά που είναι σε ισχύ τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Επιπλέον, οι Skroutz Plus χρήστες, απολαμβάνουν καθόλη τη διάρκεια του Νοεμβρίου ακόμα περισσότερες προσφορές με αποκλειστικές εκπτώσεις και flash sales σε ευρεία γκάμα κατηγοριών. Για το τετραήμερο της Black Friday από τις 24 Νοεμβρίου έως και την Cyber Monday στις 27 Νοεμβρίου, θα επωφεληθούν επιπλέον αποκλειστικών Plus Deals.

Τέλος, η Skroutz προχωράει σε μια ακόμα κίνηση ώστε να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την αγοραστική εμπειρία του καταναλωτή με την Black Friday Wishlist. Κάθε φορά που οι χρήστες της πλατφόρμας προσθέτουν προϊόντα στα “Αγαπημένα” τους, αυτά μπαίνουν αυτόματα και στη λίστα “Black Friday Wishlist”. Το Skroutz συγκεντρώνει αυτές τις λίστες όλων των χρηστών και επικοινωνεί με τα συνεργαζόμενα καταστήματα ώστε να πετύχει τις καλύτερες τιμές στα προϊόντα για τα οποία έχει εκδηλωθεί το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Αξίζει να σημειωθεί, ότι όταν η τιμή του προϊόντος πέσει, εφόσον βρίσκεται στα “Αγαπημένα” του εκάστοτε χρήστη, θα λάβει σχετική ενημερωτική ειδοποίηση.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;