Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Δεν μιλάω με αυτούς που με κατηγόρησαν»
Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Το βρίσκουμε από τον Θεό, ό,τι δίνεις, παίρνεις. Θα συνεχίσω να είμαι αυθεντική, χωρίς να έχω ψεύτικους ανθρώπους στη ζωή μου»

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου». Η πρώην παίκτρια του Survivor απάντησε, μεταξύ άλλων, και για όσα συνέβησαν πέρυσι, με την αποχώρησή της από το παιχνίδι.

«Τα περσινά θέματα με την παραγωγή έχουν λήξει και μάλιστα με θετικό πρόσημο. Δεν έχω κανένα θέμα με το κομμάτι αυτό, γιατί με έχει καλύψει απόλυτα ο Acun Ilicali. Οπότε, ότι γίνει, θα γίνει πάλι από την αρχή. Είναι σαν να μην έγινε ποτέ αυτό το συμβάν.

Αν έρθει πρόταση για το επόμενο Survivor, ο μόνος λόγος για να πω το ναι, θα είναι για τον κόσμο που δεν έχει μάθει τι ακριβώς συνέβη τότε. Να του αλλάξω την άποψη γι’ αυτό που μπορεί να άλλαξε μέσα του για μένα», δήλωσε αρχικά η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

«Δεν τίθεται θέμα με όσους με κατηγόρησαν, δεν μιλάω με αυτούς τους ανθρώπους. Το βρίσκουμε από τον Θεό, ό,τι δίνεις, παίρνεις. Θα συνεχίσω να είμαι αυθεντική, χωρίς να έχω ψεύτικους ανθρώπους στη ζωή μου», πρόσθεσε ακόμη η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;