Νικολέττα Βλαβιανού για Χαϊκάλη: «Δε νομίζω ότι είναι πρόθυμος να επιστρέψει στην υποκριτική»
Η Νικολέττα Βλαβιανού μίλησε για την καριέρα, την προσωπική της ζωή και στην σχέση της με τον Παύλο Χαϊκάλη.

Το πρωί της Παρασκευής (20/10) η Νικολέττα Βλαβιανού παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα». Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την καριέρα και την προσωπική της ζωή, ενώ αναφέρθηκε και στην σχέση της με τον Παύλο Χαϊκάλη.

«Είχαμε μιλήσει πριν από λίγο καιρό στο τηλέφωνο. Δε νομίζω ότι είναι πρόθυμος να επιστρέψει στην υποκριτική, νιώθει αδικημένος. Όλο αυτό που έγινε ήταν πολύ πιο υπερβολικό από αυτό που είχε συμβεί» είπε η Νικολέττα Βλαβιανού αναφερόμενη στον Παύλο Χαϊκάλη.

Έπειτα, η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την καριέρα της και αναφέρθηκε σε ένα εμμονικό θαυμαστή που είχε.

«Υπάρχει μια τάση στην ελληνική τηλεόραση να εξοστρακίζουν τις μεγαλύτερες ηλικίες. Βλέπουμε σε σειρές πολύ νέες γυναίκες να κάνουν τις μαμάδες γυναικών που θα μπορούσαν να είναι ξαδέρφες τους. Τα τελευταία χρόνια έχουν ακουστεί κακόβουλα σχόλια για τις ηλικίες στην τηλεόραση» είπε η Νικολέττα Βλαβιανού και συνέχισε μιλώντας για τους θαυμαστές της:

«Είχα εμμονικό θαυμαστή και ακόμα έχω μερικούς. Είχα έναν θαυμαστή που έπαιρνε τηλέφωνα παντού και… ανάσαινε βαριά, είχα τρομάξει».

Έπειτα, η Νικολέττα Βλαβιανού μίλησε και για την προσωπική της ζωή, αποκαλύπτοντας τον λόγο που χώρισε με τον σύζυγό της αλλά και τον λόγο που ο γάμος την τρομάζει.

«Οι άνδρες φλερτάρουν συνήθως τις πιο νέες γυναίκες. Δεν προλαβαίνει να μου λείψει ένας σύντροφος. Στις σχέσεις μου όλοι ήθελαν να με παντρευτούν. Ο γάμος με τρόμαζε. Ούτε την πρώτη φορά “ήταν να παντρευτώ”. Χώρισα με τον σύζυγό μου γιατί δεν μπορούσε να δεχτεί την καθημερινότητά μου» είπε η ηθοποιός και στη συνέχεια αναφέρθηκε στα παιδία της ως εξής:.

«Ο γιος μου ήταν ενάμιση έτους όταν χώρισα με τον πατέρα του. Στήριξα την απόφαση της κόρης μου να μεγαλώσει ένα παιδί μόνη της. Για εμένα οι ευτυχισμένοι γονείς κάνουν και ευτυχισμένα παιδιά».

Ακόμη, η ίδια μίλησε και την απιστία στη ζωή της αποκαλύπτοντας τα εξής:

«Έχω απατηθεί. Ήμουν πιτσιρίκα και με είχε στενοχωρήσει πολύ, αλλά τελικά μού έκανε πολύ καλό. Όταν το έμαθα, σταμάτησα να ζηλεύω. Έχω απιστήσει κι εγώ».

Η Νικολέττα Βλαβιανού εμφανίζεται στην παράσταση «Βίρα τις άγκυρες».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;