Η Taylor Swift κατακτά και την κορυφή του box office
Το παγκόσμιο box office (Taylor's Version)!

Η Taylor Swift βρίσκεται στο στάδιο της απόλυτης κυριαρχίας και φαίνεται πως πλέον μπορεί να κάνει τα πάντα. Ακόμα και να αλλάξει ολόκληρο το κατεστημένο όχι μόνο της μουσικής βιομηχανίας, αλλά και του Hollywood. Η 33χρονη pop σταρ έβαλε τέλος στις μακροχρόνιες προωθητικές καμπάνιες και αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να κυκλοφορούν οι ταινίες στις αίθουσες με το «The Eras Tour Concert Film», το οποίο κατέκτησε την κορυφή του παγκόσμιου box office.

Η περιοδεία της Αμερικανίδας τραγουδίστριας και τραγουδοποιού με τον τίτλο «The Eras Tour» έχει μετατραπεί σε ένα event χωρίς προηγούμενο. Το Forbes την έχει ανακηρύξει στην πιο πετυχημένη περιοδεία από γυναίκα καλλιτέχνη και υποστηρίζει πως από 56 σόου σε Αμερική και Μεξικό έχει συγκεντρώσει 780 εκ. δολάρια. Τώρα, το tour αυτό μετατράπηκε και σε κινηματογραφικό blockbuster.

Πριν από περίπου έξι εβδομάδες, η Taylor Swift ανακοίνωσε την κυκλοφορία του «The Eras Tour Concert Film» σε μία συνεργασία χωρίς προηγούμενο με την αλυσίδα κινηματογράφων του AMC. Η ταινία έκανε παγκόσμια πρεμιέρα από την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου -τελευταία στιγμή ανακοινώθηκαν και προβολές το βράδυ της Πέμπτης (12/10) στις ΗΠΑ λόγω της μεγάλης ζήτησης- και μέσα στο τριήμερο κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή του Αμερικανικού, αλλά και του παγκόσμιου box office.

Η ταινία που παρουσιάζει το συναυλικό υπερθέαμα της Swift συγκέντρωσε 92,8 εκατ. δολάρια στις ΗΠΑ, ανεβαίνοντας στην πρώτη θέση του box office και ξεπέρασε τα 123,5 εκ. δολάρια σε εισπράξεις παγκοσμίως.

Η ταινία της Taylor Swift έκανε ένα από τα μεγαλύτερα ανοίγματα τριημέρου για κινηματογραφική προβολή για το 2023, ενώ έγινε η πιο κερδοφόρα concert film στις ΗΠΑ ξεπερνώντας τις εισπράξεις του «Justin Bieber: Never Say Never» σε μόλις τρεις ημέρες. Επόμενος στόχος να ξεπεράσει σε εισπράξεις στο παγκόσμιο box office το «This is It» του Michael Jackson που έχει συγκεντρώσει 286 εκ. δολάρια παγκοσμίως. Παράλληλα, το άνοιγμα της ταινίας στην Αμερική είναι το δεύτερο μεγαλύτερο για τον μήνα του Οκτωβρίου πίσω μόνο από το «Joker».

Πολλοί θα πουν πως η Swift είναι ένα αμερικάνικο φαινόμενο και τα κέρδη της ταινίας -που στην πλειοψηφία τους είναι στην Αμερική- μπορεί να δείχνουν προς τα εκεί. Όμως, αν έχεις κάνει μία βόλτα στο TikTok τις τελευταίες ημέρες θα δεις και τον χαμό που επικράτησε στις ελληνικές αίθουσες με τους Swifties να κάνουν ουρές, να τραγουδάνε, να ανταλλάσσουν βραχιολάκια φιλίας και να χορεύουν με το είδωλό τους.

Το «The Eras Tour Concert Film» πήγε εξαιρετικά και στη χώρα μας, όπου προβλήθηκε αποκλειστικά στα Village Cinemas από την Πέμπτη (12/10) μέχρι και την Κυριακή (15/10), με αρκετές προβολές να είναι sold out. Μάλιστα, οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για πάνω από 11.500 εισιτήρια να έχουν κοπεί στη χώρα μας.

@magdalloo Οτι πιο κοντα μπορεσα σε Eras tour 🥲😍 #erastour #theerastour #therrastourmovie #taylorswift #swiftiesgreece #swifttok #swiftie #thessaloniki #magdalloo ♬ original sound – Magdalloo

@magdalloo Η λεξη υπερθεαμα δεν ειναι αρκετη. Εμεινα πληρως εντυπωσιασμενη και περασε καθε προσδοκια μου. Μπραβο της! 💟 #erastour #theerastour #therrastourmovie #taylorswift #swiftiesgreece #swifttok #swiftie #thessaloniki #magdalloo #theerastourfilm #greekswiftie ♬ original sound – Magdalloo

Η Taylor Swift έδωσε σε όσους από τους φανς της δεν κατάφεραν -ή δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα- να αποκτήσουν ένα εισιτήριο για το εμβληματικό της tour, να το παρακολουθήσουν στην μεγάλη οθόνη. Όλοι αυτοί μπορούν τώρα να πάρουν μια (καλή) γεύση στη μεγάλη οθόνη με κορυφαία ποιότητα ήχου και εικόνας

Πρόκειται για μία γιορτή των 17 χρόνων της Swift στη μουσική βιομηχανία και ένα ταξίδι στα διαφορετικά άλμπουμ, τραγούδια και περιόδους της ζωής της μέσα από ένα σόου που διαρκεί κοντά στις τρεισήμισι ώρες. Στις αίθουσες η ταινία έχει διάρκεια 2 ώρες και 49 λεπτά με κάποια τραγούδια να έχουν κοπεί από το setlist.

Πηγή cover photo: Twitter

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;