My Style Rocks: Μεγάλη ανατροπή με την αποχώρηση
My Style Rocks: Η Αμάντα, η Ντένη και η Ελεάνα ήταν υποψήφιες προς αποχώρηση καθώς συγκέντρωσαν τη χαμηλότερη βαθμολογία.

Η τέταρτη εβδομάδα του My Style Rocks ολοκληρώθηκε με τη Διονυσία νικήτρια, αλλά και την απόφαση των κριτών να μην αποχωρήσει καμία παίκτρια.

Κριτές και διαγωνιζόμενες πήραν τις θέσεις τους για το Gala με θέμα: look για εξώφυλλο περιοδικού μόδας.

Ιδιαίτερα υψηλή βαθμολογία έλαβε η Μορτασία, με την Κατερίνα Καραβάτου να της προτρέπει χαριτολογώντας, να κάνει διπλό τόλουπ και τρία φλικ φλακ για αυτή τη βαθμολογία.

Στη συνέχεια, δεν έλειψε η ένταση ανάμεσα στην Ελεάνα και την Γεωργία, γιατί η τελευταία την βαθμολόγησε με άσσο.

Για τις αδικίες, τις γνώσεις πάνω στη μόδα και τον λόγο που βρίσκονται στο παιχνίδι αντιπαρατέθηκαν οι παίκτριες με την Κατερίνα Καραβάτου να αναγκάζεται να παρέμβει ώστε να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Η Γεωργία ήδη φορτισμένη, ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στους κριτές, τονίζοντας  πως μπορεί να μην έχει πολλές γνώσεις, ωστόσο θέλει να περάσει το δικό της μήνυμα για το προσωπικό στυλ.

Η Σοφία Χατζηπαντελή φανερά εκνευρισμένη τόνισε στα κορίτσια ότι το στυλ δεν ταυτίζεται με τις γνώσεις, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως: «εγώ βρήκα το στυλ μου όταν δεν είχα ένα ευρώ στο λογαριασμό μου».

Έχοντας ολοκληρωθεί το διαγωνιστικό κομμάτι, η Διονυσία συγκέντρωσε τη μεγαλύτερη βαθμολογία και αναδείχθηκε νικήτρια της τέταρτης εβδομάδας.

 

 

 

Στη συνέχεια, η Αμάντα, η Ντένη και η Ελεάνα ήταν υποψήφιες προς αποχώρηση καθώς συγκέντρωσαν τη χαμηλότερη βαθμολογία. Τα κορίτσια αποφασίζουν να σώσουν τελικά την Αμάντα.

 

 

 

Και ενώ η αγωνία για την Ντένη και την Ελεάνα είχε φτάσει στο κατακόρυφο, οι κριτές αποφάσισαν πως αυτή την εβδομάδα δεν θα αποχωρήσει καμία από τις δυο τους. Έντονη χαρά και συγκίνηση επικράτησε στο πλατό.

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;