Έμα Στόουν για Γιώργο Λάνθιμο: «Οι ταινίες του συχνά πραγματεύονται τον θάνατο και τις κατσίκες»
«Είναι το αγαπημένο μου πράγμα να μην χρειάζεται να μιλάω»

Η Έμα Στόουν έκανε μια εμφάνιση-έκπληξη στο φεστιβάλ κινηματογράφου της Νέας Υόρκης, στην πρεμιέρα της ταινίας «Βληχή» του Γιώργου Λάνθιμου, όπου και πρωταγωνιστεί.

Στο φεστιβάλ, η Έμα Στόουν ανέβηκε στη σκηνή και μίλησε για πρώτη φορά για την ταινία «Βληχή», καθώς η μεγάλη απεργία των ηθοποιών του Χόλιγουντ για τα δικαιώματά τους δεν της έδωσε την ευκαιρία να το κάνει.

Ο Γιώργος Λάνθιμος συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τη Στόουν στο βραβευμένο με Όσκαρ «The Favourite» του 2018. Αστειεύτηκαν μαζί πάνω στη σκηνή λέγοντας ότι οι ταινίες του συχνά πραγματεύονται το σεξ, τον θάνατο και τις κατσίκες, οι οποίες κάνουν την εμφάνισή τους σε αυτή την ταινία.

Η ηθοποιός είπε για τον Έλληνα σκηνοθέτη ότι «είναι σαν να μην σταματάει, κάθε μέρα. Με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει, “Κατσίκες – τι νομίζεις; Θάνατος;” Εγώ λέω “εντάξει, πάλι; Το γυρίσαμε αυτό πριν από τρία χρόνια”».

Με αφορμή τη «Βληχή» η Έμμα Στόουν επισήμανε ότι ήταν «όνειρο που έγινε πραγματικότητα» να γυρίσει μια βουβή ταινία. «Αν δε χρειαζόταν να μιλήσω ποτέ ξανά, θα ήμουν ενθουσιασμένη», είπε. «Και το ίδιο θα έκαναν και πολλοί άλλοι άνθρωποι».

«Μιλάω σοβαρά. Είναι το αγαπημένο μου πράγμα να μην χρειάζεται να μιλάω. Εύχομαι συχνά να σκεφτόμουν ότι θα μπορούσαμε να κόψουμε πολλούς διαύλους επικοινωνίας, επειδή οι άνθρωποι μπορούν να πουν πολύ περισσότερα χωρίς να μιλούν», συμπλήρωσε η Στόουν.

Και τότε ο Λάνθιμος της πρότεινε να «κάνει μια βουβή παρουσίαση». «Χειροκροτήστε αν σας αρέσει αυτή η ιδέα» αποκρίθηκε η Στόουν στο κοινό, το οποίο ανταποκρίθηκε με ενθουσιώδη χειροκροτήματα. «Θα το κάνω μόλις τελειώσει η απεργία» ολοκλήρωσε.

Πηγή: Variety

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;