Γωγώ Μπρέμπου: Όσα είπε για τον ρόλο της στον «Παράδεισο των Κυριών»
Γωγώ Μπρέμπου: «Αυτό που με γοητεύει στην Όλγα είναι η πίστη που έχει στους ανθρώπους, στον γιο της, στο ένστικτό της»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ήταν η Γωγώ Μπρέμπου. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στα νέα επεισόδια της σειράς «Παράδεισος των Κυριών», στην οποία πρωταγωνιστεί, ενώ ρωτήθηκε και για την επιλογή της να κρατά κρυφή την προσωπική της ζωή όλα αυτά τα χρόνια.

«Δεν θέλει καμιά ιδιαίτερη προσπάθεια, απλά συμβαίνει. Δεν με έχει φέρει ποτέ κανείς σε δύσκολη θέση, να επιμένει να του πω κάτι που δεν θέλω. Δεν είναι κάτι δύσκολο», ανέφερε αρχικά η Γωγώ Μπρέμπου.

«Καθένας είναι ό,τι διαλέγει να κάνει. Δεν σημαίνει ότι κάποιος που κάνει έναν τεράστιο γάμο και φωτογραφίζεται κάνει κάτι λάθος ή κάποιος που έχει πολλές σχέσεις ή μία σχέση κάνουν κάτι λάθος. Αρκεί να είσαι εντάξει με αυτό που είσαι, να μη θέλεις να κάνεις κάτι άλλο», είπε στη συνέχεια.

«Η Όλγα θα γίνει γιαγιά. Εκείνη την εποχή οι γυναίκες γίνονταν γιαγιάδες στα 40-45. Είχαν παντρευτεί απ’ τα 20, τα παιδιά τους παντρευόντουσαν όταν ήταν 20 χρονών και τα πράγματα ήταν διαφορετικά», ανέφερε ακόμη η Γωγώ Μπρέμπου.

«Αυτό που με γοητεύει στην Όλγα είναι η πίστη που έχει στους ανθρώπους, στον γιο της, στο ένστικτό της. Προσπαθεί να βρει στην δύσκολη πραγματικότητα κάτι θετικό προκειμένου να πάνε τα πράγματα παρακάτω. Αυτό έχει να κάνει με την διαπαιδαγώγησή της, την καλλιέργειά της, με τον τρόπο που έχει μεγαλώσει. Η Όλγα ξέρει να αγαπάει», τόνισε ακόμη η ηθοποιός για τον ρόλο της.

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

20-05-2024

Χερσονησος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;