Κοινωνική δράση της CPRGGreece υπέρ της πρόληψης του καρκίνου του πνεύμονα!
Η CPRGGreece προσφέρει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ τριάντα ψηφιακές ακτινογραφίες θώρακος, στο κορυφαίο Διαγνωστικό Κέντρο "Ιατρική Πρόληψη Καλλιθέας"

Η Cancer Prevention Research Group in Greece (CPRGGreece) – Ελληνική Εταιρεία Έρευνας για την Πρόληψη του Καρκίνου, η παγκόσμια πρωτοβουλία νέων που ξεκίνησε στην Ελλάδα το 2021 κι έχει ως στόχο την ένωση μεταξύ επιστημονικής έρευνας και κοινωνικής προσφοράς υπέρ της πρόληψης των νεοπλασματικών νόσων, με αφορμή την έναρξη των δράσεων του έτους 2023 – 2024, παραδίδει προς το ελληνικό κοινό την νέα κοινωνική καμπάνια προσφοράς δωρεάν εξετάσεων για την πρόληψη του καρκίνου του πνεύμονα. Μέσα σε δύο έτη λειτουργίας του Οργανισμού έχουν προσφερθεί συνολικά άνω των 30 δράσεων στην Ελληνική επικράτεια. 

Δωρεάν προληπτικός έλεγχος για καρκίνο του πνεύμονα, σε άνδρες & γυναίκες άνω των 40 ετών! Κλείστε τώρα θέση, συμπληρώνοντας τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Η CPRGGreece προσφέρει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ τριάντα (30) ψηφιακές ακτινογραφίες θώρακος, στο κορυφαίο Διαγνωστικό Κέντρο “Ιατρική Πρόληψη Καλλιθέας“. Με υψηλό αίσθημα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης η “Ιατρική Πρόληψη” αποτελεί τον μέγα υποστηρικτή της δράσης. 

«Στην CPRGGreece πιστεύουμε στη δράση. Ο σεβασμός στους ασθενείς με καρκίνο του πνεύμονα απαιτεί να εργαστούμε πάνω στη βιοϊατρική έρευνα, να υποστηρίξουμε τους νοσούντες μέσω του εθελοντισμού, και, φυσικά, να προφυλάξουμε άλλους συνανθρώπους μας από σοβαρή νόσηση, μέσω πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης. Στην Υγεία ο επιφανειακός εθελοντισμός δεν έχει θέση· απαιτείται ουσιαστική εκπαίδευση και ενδυνάμωση των ίδιων των ανθρώπων», δηλώνουν μέλη του Οργανισμού επ’ αφορμή της νέας καμπάνιας. 

Ο καρκίνος του πνεύμονα προλαμβάνεται με ένα φάσμα επιστημονικά τεκμηριωμένων επιλογών, όπως ο υγιεινός τρόπος ζωής, η κλινική εξέταση, ο έλεγχος του κληρονομικού ιστορικού, κ.ά. Μεταξύ των μεθόδων πρόληψης, ο τακτικός προσυμπτωματικός έλεγχος κατέχει κορυφαία θέση, και μέσω του απεικονιστικού ελέγχου του θώρακος ιδίως σε χρόνιους καπνιστές & άτομα με οικογενειακό ιστορικό ή εργασιακή έκθεση σε καρκινογόνους παράγοντες.

Κλείστε τώρα τη θέση σας συμπληρώνοντας απευθείας τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, ή λάβετε πληροφορίες καλώντας στο +30 6946868422 ή στέλνοντας μήνυμα στην CPRGGreece. Η Cancer Prevention Research Group in Greece – CPRGG δεν θα προβεί σε δημόσια κοινοποίηση των ονομάτων των ωφελουμένων.

Ο κος Ευστράτιος Αθανασίου, Πρόεδρος του ΔΣ της CPRGGreece, δήλωσε πως «Ευχαριστούμε το Διαγνωστικό Κέντρο “Ιατρική Πρόληψη Καλλιθέας”, τα στελέχη και το επιστημονικό προσωπικό, την Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κ. Μανώλα και το Διευθυντή κ. Σπανό, για την άριστη και πρότυπη αρωγή τους και τη δοτικότητα με την οποία αγκάλιασαν και προσέφεραν απλόχερα την παρούσα κοινωνική δράση. Με σεβασμό στον Άνθρωπο, κάνουμε ό,τι μας επιτρέπουν οι δυνάμεις μας. Δεσμευόμαστε στην επέκταση των κοινωνικών μας δράσεων». 

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

Cancer Prevention Research Group in Greece – CPRGG – Ελληνική Εταιρεία Έρευνας για την Πρόληψη του Καρκίνου ΑΜΚΕ

  • Έναρξη αιτήσεων: από 29 / 9 / 2023 ως και 10 / 10 / 2023 
  • Προγραμματισμός ραντεβού / ελέγχου: από 8 / 10 / 2023 ως και 8 / 11 / 2023

Περισσότερες πληροφορίες στα social media (@cprggreece) του Οργανισμού και στην επίσημη ιστοσελίδα του (www.cprggreece.org), καθώς και στο τηλέφωνο +30 6946868422. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;