Η Σάνα Μάριν έχει πλέον ένα κοινό με τον Μπράντλεϊ Κούπερ και την Κίρα Νάιτλι
Η πρώην πρωθυπουργός της Φινλανδίας ανοίγει τους ορίζοντές της για το μέλλον

Η Σάνα Μάριν εξερευνά τις δυνατότητες που ανοίγονται μπροστά της μετά την αποχώρησή της από την πρωθυπουργία της Φινλανδίας και την ηγεσία του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου ανακοίνωσε ότι θα ενταχθεί στο δυναμικό του Ινστιτούτου του Τόνι Μπλερ. Τώρα, η Σάνα Μάριν υπέγραψε με την εταιρεία Range Media Partners, που μεταξύ άλλων έχει ως πελάτες τους Μπράντλεϊ Κούπερ, Τομ Χάρντι και Κίρα Νάιτλι.

Η εν λόγω εταιρεία θα βοηθήσει τη Σάνα Μάριν να εξερευνήσει ευκαιρίες σε ΜΜΕ, την τηλεόραση, τον κινηματογράφο και συνεργασίες με brand, σύμφωνα με το Variety.

Η Range Media Partners αναφέρει πως συνεργάζεται με ομάδα ειδικών του τομέα της ψυχαγωγίας προκειμένου «να παράσχει σε καλλιτέχνες, σκηνοθέτες, συγγραφείς, αθλητές και άλλους υπηρεσίες management και εκπροσώπησης».

Το 2019 η Σάνα Μάριν έγινε η νεαρότερη πρωθυπουργός, στα 34 χρόνια της. Παραιτήθηκε μετά την εκλογική ήττα της τον Απρίλιο. Οι Financial Times την έχουν συμπεριλάβει στις 25 γυναίκες με τη μεγαλύτερη επιρροή, τo Time στη λίστα με τους 100 ηγέτες που έχουν τη μεγαλύτερη επιρροή και το Forbes στις πιο ισχυρές γυναίκες.

Στο Ινστιτούτο του Τόνι Μπλερ η Σάνα Μάριν θα είναι στρατηγικός σύμβουλος. Το Ινστιτούτο συμβουλεύει ηγέτες και κυβερνήσεις για θέματα όπως η τεχνολογία, το κλίμα και η ισότητα των φύλων.

Με πληροφορίες από Variety, Politico

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;