ΣΥΡΙΖΑ: Συνάντηση Κασσελάκη – Φάμελλου στη Βουλή
Προκειμένου να συζητήσουν το θέματα λειτουργίας της Κ.Ο. της επόμενη μέρα της αλλαγής ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλο, αναμένεται να έχει σε λίγη ώρα στη Βουλή ο νέος πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης, προκειμένου να συζητήσουν το θέματα λειτουργίας της Κ.Ο. της επόμενη μέρα της αλλαγής ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Όπως σημείωνε η «Κ», όλα συνηγορούν πως ο Σωκράτης Φάμελλος θα παραμείνει επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, καθώς θεωρείται πως θα αποτελέσει μια ενωτική κίνηση το να μην υπάρξει καμία αλλαγή στη συγκεκριμένη, κορυφαία θέση.

Υπενθυμίζεται ότι χτες ανακοινώθηκε πως ο δικηγόρος Μανώλης Καπνισάκης, που είναι πολύ κοντινό πρόσωπο του κ. Κασσελάκη, θα αναλάβει διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του. Χρέη εκπροσώπου Τύπου αναλαμβάνει η Δώρα Αυγέρη, ενώ ο Γιώργος Τσίπρας τοποθετήθηκε διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως έγραφε η «Κ», ο νέος αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναμένεται σύντομα να κάνει φανερές τις προθέσεις του με τη σύνθεση που θα επιλέξει για το νέο προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Χθες, σύμφωνα με πληροφορίες, συναντήθηκε για πολύ λίγο με τον Νίκο Παππά, χωρίς να μπουν στην ουσία της επόμενης ημέρας. Ο κ. Παππάς έχει αποκλείσει την πιθανότητα να τεθεί επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ενώ δεν συζητάει ούτε τη θέση του γραμματέα της Κ.Ο.

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

Πηγή: kathimerini.gr

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;