Φελίσια Τσαλαπάτη: «Το άκουσα σήμερα και στενοχωρήθηκα λίγο, ότι
Φελίσια Τσαλαπάτη: «Ποια είμαι εγώ που θα πω κάτι που θα αποφασίσει το κανάλι; Το κανάλι θα αποφασίσει ακόμα και για μένα»

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε η Φελίσια Τσαλαπάτη. Η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός ρωτήθηκε για τη νέα πρωινή εκπομπή που ετοιμάζεται στο ΟΡΕΝ, μετά το τέλος του Καλοκαίρι Yes.

«Το άκουσα σήμερα και στενοχωρήθηκα λίγο, ότι «γύρισα τη μπιφτέκα» για τη Ναταλία Κάκκαβα. Βασικά, θύμωσα και λίγο. Προφανώς και με ενοχλεί εάν με βάζουν σε ένα θέμα ενώ δεν έχω πάρει κάποια θέση», είπε η Φελίσια Τσαλαπάτη.

«Ποια είμαι εγώ που θα πω κάτι που θα αποφασίσει το κανάλι; Το κανάλι θα αποφασίσει ακόμα και για μένα. Η εμπειρία μου είναι τόσο που να μη μου επιτρέπεται να έχω άποψη για κάτι τέτοιο. Δεν θα μπορούσα να κρίνω τη Νάταλι Κάκκαβα σαν επιλογή του σταθμού. Πόσο μάλλον όταν είναι μία γυναίκα που έχει την εμπειρία που εμείς δεν έχουμε», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

«Εμείς τώρα το βρίσκουμε, μακάρι να έχουμε συνέχεια σε αυτό που κάνουμε. Είμαστε μία ΟΡΕΝ παρέα, μακάρι ό,τι προσθήκη σκεφτεί το κανάλι να είμαι εκεί για να το ζήσω. Πιστεύω ότι κανείς δεν θα είχε πρόβλημα εάν η Ναταλί Κάκκαβα έπαιρνε τα ηνία της παρουσίασης», πρόσθεσε η Φελίσια Τσαλαπάτη σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

«Έχουμε ακούσει πάρα πολλά εγώ και η Μαριάντα. Δεν είχαμε ποτέ κανένα θέμα», είπε ακόμη η Φελίσια Τσαλαπάτη.

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;