Ιωάννης Παπαζήσης: Γιατί κάνει μπάνιο μόνο με θαλασσινό νερό;
Ιωάννης Παπαζήσης: «Τον χειμώνα ρίχνω τα μπουκάλια μέσα στη θάλασσα για να γεμίσω νερό. Σε κάποιους μπορεί να φαίνεται παράλογο»

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον βρέθηκε ο Ιωάννης Παπαζήσης. Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, απάντησε για τον λόγο που τα τελευταία χρόνια κάνει μπάνιο μόνο με θαλασσινό νερό το οποίο μαζεύει ο ίδιος με μπουκάλια από την παραλία.

Όπως παραδέχτηκε ο Ιωάννης Παπαζήσης, όλα ξεκίνησαν από ένα δερματικό πρόβλημα που παρουσίασε στο πρόσωπό του.

«Όλο αυτό ξεκίνησε όταν είχα ένα πρόβλημα δερματικό. Ξεκίνησα να κάνω σειρές στην τηλεόραση και με έβαφαν, είχα βγάλει κάποια προβλήματα δερματικά, κοκκίνιζα πάρα πολύ εύκολα και με ενοχλούσε. Δεν μπορούσα να αφήσω καθόλου τα γένια μου. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

Έπειτα πρόσθεσε: «Συνειδητοποίησα κάποια στιγμή ότι το καλοκαίρι αυτό το πράγμα καθαρίζει και το συνέχισα βάζοντας θαλασσινό νερό. Και από εκεί σταμάτησε», είπε ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Ενώ στη συνέχεια ανέφερε ότι τον χειμώνα μαζεύει με μπουκάλια θαλασσινό νερό: «Τον χειμώνα ρίχνω τα μπουκάλια μέσα στη θάλασσα για να γεμίσω νερό. Σε κάποιους μπορεί να φαίνεται παράλογο. Πηγαίνω στο Σούνιο, εκεί όπου και πάω για μπάνιο και το καλοκαίρι», είπε ο Ιωάννης Παπαζήσης.

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;