Σπύρος Δημητρίου: Η ενασχόληση με τα κοινά & το διαζύγιο με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη
Ο Σπύρος Δημητρίου για την ενασχόληση με τα κοινά, αλλά και τη ζωή μετά το διαζύγιο με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη - «Είχα παντρευτεί μία σούπερ σταρ»

Ο Σπύρος Δημητρίου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Fay’s Time» και τη Μάρτζυ Λαζάρου. Ο γνωστός δικηγόρος μίλησε για την απόφασή του να συμμετέχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ενώ αναφέρθηκε και στην πρώην σύζυγό του, Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Αρχικά, ο γνωστός δικηγόρος αναφέρθηκε στην ενασχόλησή του με τα κοινά και λέει:

«Αποφάσισα να ασχοληθώ με την πολιτική γιατί αγαπώ πολύ τις αλλαγές. Η τελευταία μου επαφή με τις εκλογές ήταν το 1994 στις εκλογές του 15μελους στο λύκειο. Με ενέπνευσε πολύ ο Νίκος Χαρδαλιάς, τον θεωρώ σχεδόν οικογένειά μου. Είμαι στην απάνθρωπη περίοδο που λέγεται προεκλογική.

Το πιο ανυπόφορο είναι να πηγαίνεις σε παλιούς πολιτικούς και να πρέπει να υποστείς τον προσωπικό τους μύθο. Παθαίνω υπόταση, χάνω το χρώμα μου, έχω και διαγνωσμένη ΔΕΠΥ και πρέπει να υποστώ αυτή τη διαδικασία»

Ο Σπύρος Δημητρίου είπε, στη συνέχεια, μίλησε και για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και το διαζύγιό τους. Όπως είπε:

«Δεν έχω αισθανθεί ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο. Είχα παντρευτεί μια σούπερ σταρ και ακόμα είναι σούπερ σταρ η Ελεωνόρα και πάει περίφημα. Τρέφω αισθήματα πάντα θαυμασμού και αγάπης για το πρόσωπό της»

 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;