Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Εγώ βγήκα από μια σχέση δύσκολη» - Τι δήλωσε για το ενδεχόμενο του γάμου
Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Το μόνο που έχω κάνει πάνω μου είναι ότι έχω βάλει λίγο υαλουρονικό στα χείλη μου και τίποτα άλλο»

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, το απόγευμα της Δευτέρας (11/6 )ανήρτησε ένα βίντεο στο κανάλι της στο Youtube, στο οποίο απάντησε σε ερωτήσεις που διατυπώθηκαν από του followers της.

Ανάμεσα σε άλλα, η ίδια απάντησε το ενδεχόμενο γάμου, για τα λάθη της στις σχέσεις που είχε στο παρελθόν αλλά και για τις πλαστικές επεμβάσεις.

«Δεν νιώθω καθόλου έτοιμη ούτε για γάμο ούτε για οικογένεια. Νιώθω πολύ έτοιμη να ανοιχτώ στα επαγγελματικά μου και να επικεντρωθώ σε αυτά. Όταν νιώσω έτοιμη θα το πω και θα το δείτε. Αυτό που με φοβίζει είναι ότι σκέφτομαι ότι μπορεί να μην κάνω για αυτό ή να μην θέλω. Όσο μεγαλώνω όσο πάει και φεύγει σαν ιδέα. Νομίζω ότι δεν θέλω να δώσω τον χρόνο μου σε κάτι άλλο, δεν είμαι διατεθειμένη να κάνω κάτι τέτοιο», είπε αρχικά η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Σχετικά με τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη αποκάλυψε: «Το μόνο που έχω κάνει πάνω μου είναι ότι έχω βάλει λίγο υαλουρονικό στα χείλη μου και τίποτα άλλο. Έχω κάνει μεσοθεραπείες ενυδάτωσης και τέτοια αλλά πλαστική όχι. Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι κάποια στιγμή θα ήθελα να κάνω ανόρθωση στο στήθος γιατί νιώθω ότι έχει πέσει. Είναι στο δικό μου μυαλό και επειδή είναι στο δικό μου μυαλό σίγουρα κάποια στιγμή θα το κάνω».

Όσον αφορά σχέσεις που είχε στο παρελθόν αλλά και λάθη που είχε κάνει σε αυτές, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ανέφερε: «Έχω μετανιώσει για πάρα πολύ που έχω δημοσιοποιήσει στα social media, αλλά πήρα ένα μάθημα από αυτό και πλέον προσέχω τι θα πω και τι θα δείξω. Πιο πολύ έχω μετανιώσει για βίντεο στο Youtube, γιατί είχα πει πάρα πολλά και είχα δείξει πάρα πολλά. 

Εγώ βγήκα από μια σχέση δύσκολη, γιατί δεν περνούσα καλά από κάποια στιγμή και μετά. Ο κόσμος θα πει πολλά και γενικά έχω δει τεράστια επιστημονική φαντασία για τις σχέσεις μου. Αυτό που θα πω εγώ όμως, είναι ένα σκέτο “που να ξέρατε” και θα το αφήσω έτσι. Δεν είναι τυχαίο ότι όταν βγήκα από αυτή την σχέση έλαμπα και μου το έλεγαν όλοι. Ήμουν ο εαυτός μου, δεν ήμουν κουμπωμένη, λέω ότι μου κατέβει, είμαι ο εαυτός μου 100%, ενώ τότε δεν ήμουν», είπε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;