Τιμολέων Διαμαντής: Κραυγή αγωνίας από το νικητή του MasterChef 2 για τη δημόσια υγεία στον Βόλο
Ο νικητής του MasterChef 2, Τιμολέων Διαμαντής, μιλάει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη του Βόλου μετά τις πλημμύρες που έφερε η κακοκαιρία Daniel.

Ο νικητής του MasterChef 2, Τιμολέων Διαμαντής, μίλησε στην εκπομπή «Δύο στις 10» για τις καταστροφές που έχει υποστεί η πόλη του Βόλου μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel και τις πλημμύρες που πλήττουν την περιοχή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Timoleon Diamantis (@timoleon_diamantis)

Ο γνωστός σεφ διατηρεί εστιατόριο στην πόλη του Βόλου και αναφέρθηκε στα προβλήματα που δημιουργούνται από την έλλειψη πόσιμου νερού, δίνοντας έμφαση στο γεγονός ότι δεν μπορούν να ανοίξουν οι επιχειρήσεις αν δεν ελεγχθεί πρώτα η καταλληλότητα του νερού. Όπως ανέφερε ο ίδιος:

«Εμείς φθηνά τη γλιτώσαμε. Περισσότερο ήταν υλικές ζημιές και δυστυχώς χάσαμε δύο ανθρώπους. Δεν έχουμε πληγεί τόσο όσο η Καρδίτσα και η Λάρισα. Το πρόβλημά μας είναι το νερό. Δεν έχουμε από την Τρίτη νερό και στο μαγαζί. Είναι επίφοβο. Ήμουν χθες εκτός εαυτού γιατί έπρεπε να περάσει το Σαβ/κο και μετά να ανοίξουν τα μαγαζιά. Καταλαβαίνω ότι τρέχουν ενοίκια και έξοδα, αλλά αν δημιουργηθεί μία αρρώστια από αυτό;»

Ο Τιμολέων Διαμαντής σημειώνει, επίσης:

«Θέλει μεγάλη προσοχή και για τα παιδάκια και για τις εγκυμονούσες. Να προσέχουν πάρα πολύ και να μην ανοίξουν ούτε οι παιδικοί σταθμοί γιατί το παιδάκι δεν μπορεί να καταλάβει»

 

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;