Τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας
Νέα τρέιλερ από ταινίες και σειρές που ξεχώρισαν την εβδομάδα που μας πέρασε.

Το Φεστιβάλ Βενετίας και του Telluride ήταν και αυτά που έσωσαν την εβδομάδα αυτή από την απραξία λόγω των συνεχιζόμενων απεργιών των σεναριογράφων και των ηθοποιών του Hollywood. Έτσι, είδαμε αρκετά τρέιλερ από επερχόμενες ταινίες και σειρές που θα απολαύσουμε μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, ενώ πολλές από τις ταινίες θα μας απασχολήσουν και τα Όσκαρ 2024.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας!

Ταινίες

The Bikeriders

Ο Jeff Nichols, ο δημιουργός των “Mud”, “Take Shelter” και “Loving”, επιστρέφει με μία νέα ταινία με ένα εκλεκτικό καστ ηθοποιών που αποτελείται από τους Austin Butler, Jodie Comer και Tom Hardy. Η ταινία κέρδισε θετικές κριτικές από το Telluride και αναμένουμε να δούμε τι μας έχει ετοιμάσει ο αγαπημένος δημιουργός.

Origin

Η Ava DuVernay επιστρέφει στο Σινεμά με τη νέα της δουλειά που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Βενετίας. Η ταινία ακολουθεί τη συγγραφέα Isabel Wilkerson σε ένα ταξίδι ανακάλυψης ενώ προσπαθεί να γράψει το νέο της βιβλίο μετά από μία τεράστια προσωπική τραγωδία.

Pain Hustlers

Η Emily Blunt και ο Chris Evans πρωταγωνιστούν στη νέα ταινία του David Yates για το Netflix. Η Liza Drake, η οποία εγκατέλειψε το γυμνάσιο, βρίσκει δουλειά σε μια αποτυχημένη φαρμακευτική start up στην Κεντρική Φλόριντα, όπου σύντομα βρίσκεται στο επίκεντρο μιας εγκληματικής συνωμοσίας με θανατηφόρες συνέπειες.

Godzilla Minus One

Το γνωστό τέρας επιστρέφει με μία νέα περιπέτεια από την Ιαπωνία από τα Toho Studios, που έχουν και τα δικαιώματα του χαρακτήρα. Ο Godzilla θα φέρει και πάλι μία μεγάλη καταστροφή στην Ιαπωνία μετά τις οικονομικές δυσχέρειες που έχει αφήσει ο πόλεμος.

The Burial

Ο Jamie Foxx και ο Tommy Lee Jones πρωταγωνιστούν σε ένα νέο δικαστικό δράμα το οποίο βασίζεται σε μία αληθινή ιστορία. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Τορόντο, ενώ μετά θα είναι διαθέσιμη μέσα από το Amazon Prime Video.

Nyad

Η Annette Benning ετοιμάζεται να μπει και πάλι στη συζήτηση για το πολυπόθητο Όσκαρ με την ερμηνεία της ως η γνωστή κολυμβήτρια στο νέο βιογραφικό δράμα. Η Jodie Foster πρωταγωνιστεί επίσης στην ταινία.

The Boy and the Heron

Ο θρύλος του animation, Hayao Miyazaki, επιστρέφει με μία ακόμα ταινία και μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ.

Σειρές

American Horror Story: Delicate

Η νέα σεζόν της σειράς τρόμου του FX έχει ένα καστ που κανείς δεν περίμενε. Η Emma Roberts ενώνει τις δυνάμεις της με τις Kim Kardashian και Cara Delevingne.

Loki Season 2

Η δεύτερη σεζόν μίας από τις καλύτερες του MCU για το Disney+ έρχεται και τον Οκτώβριο και έχουμε ακόμα μία ματιά στο τι μας περιμένει.

Gen V

Το spin-off της επιτυχημένης υπερηρωικής σειράς “The Boys” υπόσχεται περισσότερες δυνάμεις, αίμα και ίσως και λίγο τρόμο! Η σειρά έρχεται 29 Σεπτεμβρίου στο Prime Video!

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;