Θάνατος Αντώνη: «Οι υπάλληλοι του Blue Horizon τον κοίταζαν σα να έπεσε σκουπίδι στη θάλασσα»
Τι δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας του 36χρονου, Απόστολος Λύτρας

Στον τραγικό θάνατο του 36χρονου Αντώνη στο Blue Horizon αναφέρθηκε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Απόστολος Λύτρας τονίζοντας ότι «ο κόσμος ούρλιαζε και δεν υπήρξε ένας να του πετάξει ένα σωσίβιο».

Ο κ. Λύτρας μίλησε αρχικά για το κατηγορητήριο που αντιμετωπίζουν μέλη του πληρώματος του Blue Horizon, αναφέροντας ότι ένας κατηγορείται για ανθρωποκτονία από ενδεχόμενο δόλο και άλλοι τρεις για συνεργεία στην ανθρωποκτονία. Βέβαια, ο ίδιος δεν απέκλεισε να αλλάξει το κατηγορητήριο.

«Περιμένουμε να συνεχιστεί η έρευνα, θεωρώ ότι υπάρχουν κι άλλες παραλείψεις. Ας πούμε για παράδειγμα, δεν υπάρχει λιμενικός στο χώρο, τουλάχιστον δεν φαίνεται από την εικόνα», δήλωσε στον Ant1 συμπληρώνοντας πως, «απαγορεύεται να ξεκινήσει το πλοίο με ανοιχτή την μπουκαπόρτα».

Παράλληλα, ο δικηγόρος σημείωσε πως στο πλήρωμα «είναι όλοι συνδεδεμένοι με ενδοεπικοινωνία, όλοι ακούνε τι συμβαίνει». Στο πλαίσιο αυτό διερωτήθηκε πως γίνεται να ουρλιάζει ο κόσμος «και δεν υπήρχε ένας να του πετάξει ένα σωσίβιο, ένα σχοινί […] οι υπάλληλοι τον κοιτάζανε σαν να έχει πέσει σκουπίδι στη θάλασσα».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blue Horizon: Του φώναζαν «όξω, όξω!»

Στο μεταξύ, ακόμη ένας αυτόπτης μάρτυρας μίλησε για τη στιγμή που ο 36χρονος πήγε να μπει στο πλοίο, επιβεβαιώνοντας με τα λεγόμενά του και άλλες αντίστοιχες μαρτυρίες.

«Το πλοίο είχε λύσει τους κάβους και ξαφνικά βλέπω έναν άνθρωπο να τρέχει να μπει μέσα», είπε στον Ant1 και περιέγραψε πως άκουσε τα μέλη του πληρώματος να φωνάζουν στον 36χρονο «όξω, όξω!», ενώ μέλος του πληρώματος «τον έσπρωχνε».

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου, Αντώνης Ζερβός δήλωσε ότι ο 36χρονος «δεν είχε ζητήματα επικοινωνίας».

«Ήταν καλό παιδί, δεν είχε ενοχλήσει κανέναν. Δεν είχε ζητήματα επικοινωνίας. Ήταν 5 αδέρφια, τα 4 στον Άγιο Νικόλαο πέρναγαν πολύ δύσκολα, αλλά βοηθιόντουσαν μέσω της κοινωνίας και του κοινωνικού παντοπωλείου του δήμου», είπε ο δήμαρχος αποκλείοντας το ενδεχόμενο ο 36χρονος να διαπληκτίστηκε με το πλήρωμα.

«Κυκλοφορούσε στην πόλη είτε με τα πόδια είτε με το ποδήλατο κάνοντας θελήματα. Ένα παιδί ήρεμο, χαμογελαστό, ποτέ δεν προκάλεσε θέματα. Το παιδί πιθανότατα βγήκε από το πλοίο για να πάρει κάτι, δεν ενημέρωσε το πλήρωμα και μπαίνοντας επειδή ήταν σκουρόχρωμος ενδεχομένως να θεώρησαν ότι ήταν μετανάστης και θεώρησαν ότι δε θα ασχοληθεί κανείς μαζί τους», πρόσθεσε ο κ. Ζερβός.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
10 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΡΟΜ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;