Τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας
Τα τρέιλερ από επερχόμενες ταινίες και σειρές που ξεχώρισαν την εβδομάδα που μας πέρασε.

Με την έναρξη του Φεστιβάλ της Βενετίας, είδαμε να κυκλοφορούν και αρκετά τρέιλερ από επερχόμενες και πολυαναμενόμενες ταινίες που αναμένεται να μας απασχολήσουν μέχρι και τα Όσκαρ 2024. Από την άλλη, οι απεργίες σεναριογράφων και ηθοποιών έχουν κάνει κάπως τις εταιρίες να είναι πιο συγκρατημένες σε ό,τι αφορά τις κυκλοφορίες νέων σειρών.

Ωστόσο, εμείς βρήκαμε τα καλύτερα τρέιλερ από σειρές και ταινίες και στα συγκεντρώσαμε σε μία λίστα.

Ταινίες

The Killer

Η πολυαναμενόμενη νέα ταινία του David Fincher ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ Βενετίας. Η ταινία σηματοδοτεί και την μεγάλη επιστροφή του Michael Fassbender. Στη συνέχεια, την ταινία θα τη δούμε στο Netflix στις 10 Νοεμβρίου.

Saltburn

Η Emerald Fennell, μετά το οσκαρικό και εξαιρετικό “Promising Young Woman”, επιστρέφει στην καρέκλα του σκηνοθέτη με μία μίξη του “Euphoria” και του “Talented Mr. Ripley”. Ένα γοτθικό θρίλερ με τον Barry Keoghan στον πρωταγωνιστικό ρόλο και με αρκετά θετικές κριτικές από το Telluride.

Ferrari

Ο Michael Mann ενώνει τις δυνάμεις του με τον Adam Driver για να μας μεταφέρουν κινηματογραφικά τη ζωή του Ένζο Φεράρι. Η ταινία συγκέντρωσε αρκετά θετικές κριτικές στη Βενετία και το κοινό χειροκροτούσε για 7.5 λεπτά μετά την πρεμιέρα. Εμείς περιμένουμε να δούμε τι μας έχουν ετοιμάσει.

What Happens Later

Δύο πρώην εραστές θα δουν ο ένας τον άλλον για πρώτη φορά μετά από χρόνια, όταν και οι δύο θα βρεθούν αποκλεισμένοι από το χιόνι, σε ένα αεροδρόμιο μέσα στη νύχτα. Η Meg Ryan επιστρέφει στη ρομαντική κομεντί και αυτή τη φορά βρίσκεται και πίσω από την κάμερα στη θέση του σκηνοθέτη.

The Book of Clarence

Ο Jeymes Samuel μας έχει ετοιμάζει μία βιβλική κωμωδία με έναν μαύρο Ιησού στο πρόσωπο του Lakeith Stanfeild.

Five Nights at Freddy’s

Το δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι μεταφέρεται κινηματογραφικά και φαίνεται να ακολουθεί κατά γράμμα την ιστορία που έχουν αγαπήσει οι φανς του.

Σειρές

Our Flag Means Death Season 2

Η δεύτερη σεζόν της σειράς του Taika Waititi έρχεται στις 5 Οκτωβρίου στο Max.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

10-05-2024

Μαρούσι

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Λυκόβρυση

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;