Τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας
Τα τρέιλερ από νέες ταινίες και σειρές που ξεχώρισαν την εβδομάδα που μας πέρασε.

Παρά τις συνεχιζόμενες απεργίες των ηθοποιών και των σεναριογράφων του Χόλιγουντ, τα στούντιο μας έδωσαν αρκετά νέα τρέιλερ από επερχόμενες ταινίες και σειρές μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε. Από τη νέα ταινία με σκηνοθέτη τον Bradley Cooper, μέχρι μία από τις πιο φιλόδοξες σειρές που ετοιμάζει το Disney+.

Εμείς σου συγκεντρώσαμε τα καλύτερα νέα τρέιλερ από ταινίες και σειρές.

Ταινίες

Maestro

Ο λόγος που το “Maestro” του Χριστόφορου Παπακαλιάτη άλλαξε τίτλο. Η νέα ταινία του Bradley Cooper, στην οποία πρωταγωνιστεί ως Leonard Bernstein, και ακολουθεί τη ζωή του γνωστού συνθέτη και της σχέση του με τη γυναίκα του Felicia Montealegre, αναμένεται να μας απασχολήσει μέχρι τα Όσκαρ 2024. Μάλιστα, το πρώτο τρέιλερ είναι πολλά υποσχόμενο παρά τις αντιδράσεις για την προσθετική μύτη του πρωταγωνιστή.

She Came To Me

Μία νέα ρομαντική κομεντί με πρωταγωνιστές τους Peter Dinklage, Anne Hathaway και Marisa Tomei έρχεται από τη γνωστή σκηνοθέτη Rebecca Miller.

A Million Miles Away

Η νέα ταινία του Prime Video με πρωταγωνιστή τον Michael Pena ακολουθεί τον Jose Hernandez, τον πρώτο μετανάστη αγρότη που ταξίδεψε στο διάστημα. Μια ιστορία επιμονής και θυσίας για να πραγματοποιηθεί ένα αδύνατο όνειρο.

Ανατομία μίας Πτώσης

To δικαστικό δράμα της Ζιστίν Τριέ κέρδισε φέτος τον Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ Καννών. Η ταινία εξετάζει τις διαφορετικές προοπτικές ενός εγκλήματος, ενός γάμου και του εαυτού μας και, μάλιστα, έρχεται στις ελληνικές αίθουσες στις 31 Αυγούστου.

Σειρές

Percy Jackson and the Olympians

Το Disney+ μας χάρισε μία μικρή γεύση από την πολυαναμενόμενη σειρά που βασίζεται στην ομώνυμη σειρά βιβλίων. Η πλατφόρμα αποκάλυψε, επίσης, πως η σειρά θα κυκλοφορήσει στις 20 Δεκεμβρίου.

Scott Pilgrim Takes Off

Ο αγαπημένος χαρακτήρας που έγινε γνωστός μέσα από μία σειρά graphic novel και την άκρως χορταστική ταινία του Edgar Wright έρχεται ξανά στις οθόνες μας μέσα από τη νέα anime σειρά του Netflix. Η επερχόμενη σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Νοεμβρίου.

A Murder at the End of the World

Η Brit Marling επιστρέφει με μία νέα σειρά μετά το “The OA” του Netflix. Η σειρά ακολουθεί την Ντάρμπι Χαρτ, μία ερασιτέχνη ντετέκτιβ. Η Ντάρμπι και άλλοι οκτώ καλεσμένοι προσκαλούνται από έναν απομονωμένο δισεκατομμυριούχο (Όουεν) σε ένα καταφύγιο σε μια απομακρυσμένη και εκθαμβωτική τοποθεσία. Όταν ένας από τους άλλους καλεσμένους βρίσκεται νεκρός, η Ντάρμπι πρέπει να χρησιμοποιήσει όλες τις ικανότητές της για να αποδείξει ότι ήταν φόνος. Στη σειρά πρωταγωνιστεί το Emma Corrin που γνωρίσαμε ως Diana μέσα από το “The Crown”.

Disenchantment Final Season

Η τελευταία σεζόν της επιτυχημένης κωμικής σειράς φαντασίας κινουμένων σχεδίων του Netflix έρχεται στην πλατφόρμα την 1η Σεπτεμβρίου.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

10-05-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;