Ρομπ Μπράιντον: Έπαιξε στη Barbie και κανείς δεν το παρατήρησε
«Τσούζει που δεν με αναγνωρίζουν»

Ο ρόλος έκπληξη του Ρομπ Μπράιντον στην ταινία Barbie δεν έμεινε ασχολίαστος από το κοινό, με τον ηθοποιό να δηλώνει ενοχλημένος από τις επικρίσεις που έχει δεχθεί.

Ο ηθοποιός κάνει ένα cameo στην ταινία, η οποία έχει ξεπεράσει το 1 δισ. δολάρια στο box office, ως Sugar Daddy Ken. Σε συνέντευξή του στους Times, ο Ουαλός ηθοποιός αποκάλυψε ότι ενοχλήθηκε από τους ανθρώπους που αμφισβήτησαν την εμφάνισή του στην ταινία.

«Δεν θα πω ότι με ενόχλησε γιατί αυτό θα καταλήξει να είναι ο τίτλος, αλλά … τσούζει ελαφρώς το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι λένε: “Τι κάνει αυτός σε μια τόσο μεγάλη ταινία του Χόλιγουντ;», είπε.

«Έχω συμβιβαστεί με το γεγονός ότι αυτό είναι το τίμημα που πληρώνω επειδή δεν παίρνω τους μεγάλους ρόλους ηθοποιών στην Αμερική και αντ’ αυτού κάνω κουίζ σόου και voiceovers εδώ».

«Θεωρώ τον εαυτό μου έναν ηθοποιό που του αρέσει να έχει τη βάση του στο Ηνωμένο Βασίλειο και που κάνει μια σειρά από μη ηθοποιικά πράγματα, επειδή πληρώνουν τους λογαριασμούς και έχουν πλάκα», πρόσθεσε.

«Κάποιοι μουρμουρίζουν και λένε: “Αυτός ο Ουαλός πάει παντού, σαν εξάνθημα“, και άλλοι δεν με έχουν ακούσει ποτέ. Έχω εγωισμό. Μου αρέσει να είμαι οριακά “ακουστός”».

Ο ηθοποιός αποκάλυψε επίσης ότι ο ρόλος του προοριζόταν αρχικά να είναι μεγαλύτερος, εξηγώντας γιατί κατέληξε να είναι τόσο σύντομος. «Γυρίσα δύο σκηνές σε μία ημέρα, αλλά χρησιμοποίησαν μόνο τη μία, η οποία και αυτή μονταρίστηκε», δήλωσε ο ηθοποιός στους Times.

«Συνολικά, ήταν συντομότερη απ’ ό,τι θα ήλπιζε κανείς. Ωστόσο, από την άλλη πλευρά, υπήρχαν πολλά βρετανικά ταλέντα, ορισμένα από τα οποία βρίσκονταν στο πλατό για εννέα μήνες, και οι εμφανίσεις τους δεν είχαν τον ίδιο αντίκτυπο με τη δική μου μονοήμερη δουλειά».

Άλλοι Βρετανοί αστέρες που εμφανίστηκαν στην ταινία είναι οι ηθοποιοί του Sex Education Ncuti Gatwa, Emma Mackey και Connow Swindells, και σε πολύ μικρότερους ρόλους οι Nicola Coughlan και Lucy Boynton.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;