Έξοδος στην Αθήνα: Τα καλύτερα events της πόλης για το ΣΚ (12-13/8)
Αν έχετε ξεμείνει κι εσείς στην πρωτεύουσα, δεν πειράζει! Τα καλύτερα events σας περιμένουν για ακόμη ένα ΣΚ!

Έξοδος στην Αθήνα, με καλοκαιρινή αύρα για ακόμη μία εβδομάδα!

Ο Δεκαπενταύγουστος πλησιάζει και μαζί του έρχονται οι διακοπές- για όσους φυσικά δεν έχουν ξεκινήσει ήδη!

Το κλεινόν άστυ σιγά σιγά αδειάζει, αλλά δεν θυμίζει ερημωμένη πόλη καθώς οι τουρίστες είναι πολλοί και έχουν κατακλύσει την Διονυσίου Αρεοπαγίτου, την Ερμού και κάθε δρόμο της Αθήνας.

Αν έχετε ξεμείνει κι εσείς στην πρωτεύουσα δεν θέλω να στενοχωριέστε, καθώς τα καλύτερα events σας περιμένουν για ακόμη ένα ΣΚ!

Έξοδος στην Αθήνα: Θέατρο

 “Διακοπές στο Porto-Salta”

12/8

H επιθεώρηση “Διακοπές στο Porto-Salta” έχει τη δομή της παλιάς επιθεώρησης αλλά είναι κάπως σαν new entry από την πίσω πόρτα. Έχει ζωντανή μουσική αλλά δεν έχει μπαλέτο. Ο Θίασος είναι από μόνος του τα Loli Bergere αλλά λίγο πιο λωλοί. Έχει σκηνικά τεραστίων διαστάσεων αλλά δυστυχώς δεν χώρεσαν στην σκηνή και τα έδωσαν σε άλλους πτωχούς θιάσους. Η υπόθεση αυτής της επιθεώρησης είναι μια σκοτεινή υπόθεση. Τόσο σκοτεινή που ούτε τα κανάλια, ούτε η αντιτρομοκρατική, ούτε καν ο πρωθυπουργός που δεν θα ξέρουμε ακόμα ποιος εξελέγη… την αντελήφθησαν. Επίσης που είναι αυτό το εξωτικό Porto-Salta; Είναι νησί ; Είναι ευχή; Και γιατί πήγαν εκεί διακοπές; Πήγαν αυθορμήτως ή μήπως έπιασε η ευχή άλλων. Είναι λίγο θρίλερ. Κάτι σαν το Ακρωτήρι του Φόβου αλλά στο Από Κοινού Θέατρο δεν παίζει ο Ντε Νίρο. Παίζουν η Ελένη Γερασιμίδου, ο Αντώνης Ξένος, η Αγγελική Ξένου και η Βάλια Τζιτζικάκη με τη Μαρίνα Ρούσσου να τους συνοδεύει με το πιάνο της. Σαλταρισμένοι όλοι.

Τρία κορίτσια σαν τα κρύα τα νερά ονειρεύονται μποστάνια στα μπαλκόνια αλλά απαγορεύονται. Και τα κρύα τα νερά πάνε σε ιδιώτες οπότε θα τους δίνουν water pass. Είναι συντετριμμένοι από τον θάνατο ενός τέως και θυμούνται τα βιβλιάρια προικός της Φρειδερίκης – ήταν όπως είναι το καλάθι της νοικοκυράς σήμερα. Τα δύο από τα τρία, σαν τα κρύα τα νερά, θέλουν να πάνε στη Μύκονο για δουλειά αλλά είναι πανάκριβη η δουλεία στα νησιά πλέον. Η μία εκ των δύο είναι δασκάλα και αναγκάζεται να κάνει μάθημα επαγγελματικού προσανατολισμού στη γενιά του τικ τοκ. Μια βέρα Αθηναία θυμάται τα παιδικά της χρόνια, τα σινεμά και τα θέατρα, περπατά στο σκοτεινό κέντρο και μονολογεί. Είναι πόλη η Αθήνα ή μήπως ξενοδοχείο. Και θα επιβιώνει πλέον ένας Έλληνας στο Athens Hotel. Μήπως πρέπει να μπει σε συμμορία; Να γίνει εκβιαστής; Να γίνει πολιτικός; Όλοι αυτοί εξορίζονται στο εξωτικό νησί Porto Salta για να μάθουν να φέρονται αλλά… πίσω έχει η κάλπη την ουρά. Αυτά και άλλα πολλά τραγούδια στην επιθεώρηση του Άγγελου Πυριόχου ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ PORTO SALTA…

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το event που προτείνει το έξοδος στην Αθήνα!

Έρως ανίκατε μάχαν – ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ

έξοδος στην Αθήνα

12/8

Ο Σταμάτης Κραουνάκης, ένα πολύ ξεχωριστό κεφάλαιο της σύγχρονης ελληνικής μουσικής, θα μας ταξιδέψει στην τρυφερή, τη σπαρακτική, την αγαπητική πλευρά του για μια μαγική βραδιά στη Μικρή Επίδαυρο. Έχει ετοιμάσει μια μεγάλη βόλτα στα ερωτικά τραγούδια του μέσα στις δεκαετίες· τραγούδια που, όπως λέει ο ίδιος ο συνθέτης, «κάνανε παρέα στις συντροφιές των Ελλήνων στις μοναξιές, στις συνάξεις, στις ιδιωτεύσεις, από τα πολύ πολύ γνωστά μέχρι κάποια που άντεξαν στη σκιά για ν’ αποκαλυφθούν σ’ αυτό το θέατρο των συνελεύσεων και των θυσιών»

Διαβάστε εδώ περισσότερα!

Dennis Cruz I Sat Aug 12 I Bolivar

12/8

Σάββατο 12 Αυγούστου Bolivar & Minotaur – Minotaur παρουσιάζουν έναν από τους κορυφαίους εκπροσώπους της house/ tech house Dennis Cruz. O Ισπανός dj/producer με κυκλοφορίες στην Solid Grooves, Hot Creations, Moon Harbour, Crosstown Rebels, Snatch!, Stereo Productions και τη δική του Lemon – Aid και αρκετές συμμετοχές σε φεστιβάλ όπως το BPM και το ADE αλλά και τακτικές εμφανίσεις σε δημοφιλή clubs όπως το Fabric και Privilege, είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς γιατί θεωρείται ένα από τα πρώτα ονόματα στον χώρο του.

Μαζί του ο Dino MFU

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το event που προτείνει το έξοδος στην Αθήνα!

Έξοδος στην Αθήνα: Κινηματογράφος

 Barbie (2023)

έξοδος στην Αθήνα

12-13/8

Η Μάργκο Ρόμπι είναι η διασημότερη κούκλα στον κόσμο και μια ευτυχισμένη κάτοικος της Barbieland, ενός ειδυλλιακού τόπου όπου κάθε Barbie είναι σημαντική και έχει έναν ενεργό ρόλο. Η δική μας, όμως, παθαίνει ξαφνικά υπαρξιακή κρίση και ξεκινάει με τον πιστό φίλο της Κεν, ο οποίος θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει τον έρωτά της, ένα ταξίδι στον αληθινό κόσμο. Η πιο πολυσυζητημένη ταινία του καλοκαιριού φέρνει τη σκηνοθετική υπογραφή της Γκρέτα Γκέργουιγκ (“Μικρές Κυρίες”, “Lady Bird”), η οποία υπογράφει και το σενάριο με τον Νόα Μπάουμπακ (“Ιστορίες Γάμου”), ενώ την Μάργκο Ρόμπι πλαισιώνουν οι Ράιαν Γκόσλινγκ, Αμέρικα Φερέρα, Κέιτ ΜακΚίνον, Ίσα Ρέι, Ρέα Πέρλμαν, Γουίλ Φέρελ, Μάικλ Σέρα, Σίμου Λιού, Ντούα Λίπα (που λέει κι ένα τραγούδι) και η Έλεν Μίρεν ως αφηγήτρια της διασκεδαστικής ιστορίας.

Σκηνοθεσία: Greta Gerwig
Σενάριο: Noah Baumbach, Greta Gerwig

Δείτε εδώ που προβάλλεται η ταινία!

Καμουφλάζ (2022)

12-13/8

Η εκλεκτική Ιζαμπέλ Αντζανί και ο σκηνοθέτης τού “Ραντεβού στο Belle Epoque” Νικολά Μπεντός συναντιούνται κάτω από τον λαμπερό ήλιο της γαλλικής Ριβιέρας και σε ένα κοσμοπολίτικο θρίλερ.

Σκηνοθεσία: Nicolas Bedos
Σενάριο: Nicolas Bedos

Δείτε εδώ πού προβάλλεται!

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε όλες τις Συναυλίες του Σεπτεμβρίου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
 1