Ρίκι Μάρτιν: Μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό του - «Δεν ήταν πρόσφατη η απόφαση του χωρισμού»
Ο Ρίκι Μάρτιν εξομολογήθηκε σε συνέντευξή του ότι η απόφαση του χωρισμού δεν ήταν κάτι πρόσφατο αλλά είχε ήδη ξεκινήσει πριν από πανδημία.

Ο Ρίκι Μάρτιν μιλάει για πρώτη φορά για τον πρόσφατο χωρισμό του από τον 38χρονο σύζυγό του, Xουάν Γιόζεφ.

Ο ίδιος εξομολογήθηκε σε συνέντευξή του ότι η απόφαση του χωρισμού δεν ήταν κάτι πρόσφατο αλλά είχε ήδη ξεκινήσει πριν από πανδημία.

«Όταν το έμαθε ο κόσμος, είχαμε ήδη περάσει από μια διαδικασία πένθους», είπε ο Ρίκι Μάρτιν στη συνέντευξη. «Ο Χουάν και εγώ θα είμαστε πάντα οικογένεια. Έχουμε δύο παιδιά που πρόκειται να μεγαλώσουμε μαζί και αυτό (ο χωρισμός) δεν είναι πρόσφατη απόφαση. Σχεδιάζαμε αυτή την κατάσταση εδώ και πολύ καιρό, προ πανδημίας».

Αν και το ζευγάρι αποφάσισε να βάλει τέλος στο γάμο του, ο Ρίκι Μάρτιν είπε ότι τα πάνε περίφημα. «Κοιταζόμαστε στα μάτια και χαμογελάμε, αγκαλιάζουμε ο ένας τον άλλον, έχουμε τα πάνω κάτω μας, κλαίμε μαζί και γελάμε μαζί», είπε για τη σχέση του με την πρώην σύζυγό του, επισημαίνοντας ότι είναι «καλύτερα από ποτέ».

«Τα παιδιά μου δεν είδαν ποτέ καυγά ανάμεσα σε εμένα και τον Χουάν», σημείωσε. «Γι’ αυτό είχαν οι περισσότεροι την απορία “Θα χωρίσετε, μα πώς;” Γιατί λύσαμε τις διαφορές μας με μια καλή κουβέντα, στο δωμάτιό μας».

 

Όσο για το πώς πήραν τα παιδιά τον χωρισμό τους, ο Ρίκι Μάρτιν είπε ότι «όταν τους το είπαμε, ήταν κάπως σαν, “Λοιπόν, μπαμπά, είσαι καλά, είσαι χαρούμενος; Είναι αυτή η απόφαση; Μην το κάνεις για εμάς, εμείς είμαστε εντάξει».

Όταν ρωτήθηκε αν είναι ανοιχτός για έναν επόμενο γάμο ο Ρίκι Μάρτιν αστειεύτηκε λέγοντας: «Ναι, καλά! Ήμασταν επτά ή οκτώ χρόνια με τον Χουάν. Θέλω να περάσω καλά, θέλω να απολαύσω τη ζωή. .. Ας το πάρουμε χαλαρά, αλλά ναι, βλέπω τον εαυτό μου σε μία άλλη σχέση. Δεν μιλάω για το εγγύς μέλλον, αλλά μου αρέσει να είμαι ερωτευμένος, μου αρέσει να είμαι σε μια σχέση, μου αρέσει να ξυπνάω το πρωί για ένα φιλί και πρωινό».

Mε πληροφορίες από People

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;