«Zom 100: Bucket List of the Dead»: Τα ζόμπι κατακλύζουν τον κόσμο στη νέα ιαπωνική ταινία του Netflix
Το «Zom 100: Bucket List of the Dead» έρχεται προσεχώς στο Netflix.

Υπόθεση: Ο Ακίρα Τέντο (Έιτζι Ακάσο) εργάζεται σε μια αδίστακτη εταιρεία όπου υποφέρει από ατελείωτες υπερωρίες και την παρενόχληση από το αφεντικό του. Περνά τις μέρες του νιώθοντας περισσότερο νεκρός παρά ζωντανός. Ένα πρωί που ξυπνά, αντιλαμβάνεται ότι η πόλη του έχει γεμίσει με ζόμπι που έχουν καταστρέψει τα πάντα, αλλά νιώθει ξαφνικά ενθουσιασμένος που δεν θα πρέπει να ξαναπάει στο γραφείο.

Όταν βλέπει έναν μεγαλύτερης ηλικίας συνάδελφό του, τον οποίο και εκτιμούσε, να γίνεται ζόμπι, συνειδητοποιεί ότι θα προτιμούσε να τον φάνε τα ζόμπι, αν δεν μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Ο Ακίρα φτιάχνει, λοιπόν, μια λίστα με τα 100 πράγματα που θέλει να κάνει προτού γίνει ζόμπι. Διαγράφει από τη λίστα του διάφορες εμπειρίες αφού τις βιώσει, όπως το κάμπινγκ στο σπίτι του, το αλεξίπτωτο πλαγιάς, τη γιόγκα πάνω σε SUP και άλλα όνειρα που είχε.

Τι θα απογίνει, όμως, ενώ ζει χαρούμενα τη ζωή του εν μέσω μιας αποκάλυψης των ζόμπι; Και καθώς εξακολουθεί να ονειρεύεται να γίνει υπερήρωας και να σώσει τον κόσμο, τι θα συμβεί όταν θα έρθει αντιμέτωπος με έναν φονικό καρχαρία-ζόμπι που σκοτώνει τους πάντες;

Η ταινία έρχεται στις 3 Αυγούστου στο Netflix.

Δείτε το τρειλερ:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
90'
2 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
90'
4 - 1
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
5'
74 - 58
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;