Τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας
Τα τρέιλερ από σειρές και ταινίες που ξεχώρισαν την εβδομάδα που μας πέρασε.

Η εβδομάδα που μας πέρασε μας έφερε πολλά τρέιλερ από σειρές και ταινίες που θα απολαύσουμε μέχρι το τέλος του έτους. Μάλιστα, πήραμε μία πρώτη γεύση από την πολυαναμενόμενη ταινία «Wonka», ενώ η Disney μας χάρισε ακόμα μία ματιά στο «Ahsoka» μεταξύ άλλων.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε τα τρέιλερ από νέες ταινίες και επερχόμενες σειρές που ξεχώρισαν την εβδομάδα που μας πέρασε;

Ταινίες

Wonka

Ο δημιουργός του “Paddington” φέρνει στην μεγάλη οθόνη την ιστορία του “Wonka” και του πώς έγινε ο χαρακτήρας που βλέπουμε στο “Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας”. Ο Timothee Chalamet πρωταγωνιστεί σε έναν ρόλο που δεν τον έχουμε συνηθίσει και η ταινία φαίνεται να είναι αρκετά… γλυκιά!

Blue Beetle

Το DCEU αλλάζει σελίδα και ετοιμάζεται για το νέο κεφάλαιο. Μάλιστα, ο James Gunn έχει αποκαλύψει πως η νέα ταινία με τον πρώτο Λατίνο υπερήρωα της DC, θα αποτελέσει μέρος του μεγαλεπήβολου σχεδίου του. Για να δούμε αν θα είναι αυτός που θα τα καταφέρει!

Problemista

Η Tilda Swinton μας έχει συνηθίσει σε ξεχωριστές και πιο καλλιτεχνικές ταινίες. Τώρα, πρωταγωνιστεί σε μία σουρεαλιστική κωμωδία για το Αμερικάνικο όνειρο και σε τι έχει μετατραπεί σήμερα.

The Retirement Plan

Ο Nicolas Cage πρωταγωνιστεί σε ακόμα μία… διαφορετική ταινία. Ο γνωστός ηθοποιός υποδύεται έναν συνταξιούχο δολοφόνο που διψάει για εκδίκηση.

Medusa Deluxe

Ετοιμάσου σου για ένα whodunnit σε… κομμωτήριο. Κάτι σαν το γνωστό και επιτυχημένο θεατρικό “Σεσουάρ για Δολοφόνους”, αλλά στον χώρο της ανταγωνιστικής κομμωτικής.

Σειρές

Ahsoka

Η πολυαναμένομενη νέα σειρά του “Star Wars” έρχεται μέσα στο καλοκαίρι και το νέο τρέιλερ μας χαρίζει μία χορταστική ματιά στον κόσμο αυτό, ενώ μας συστήνει και νέα πρόσωπα από τις δημοφιλείς σειρές animation του Dave Filoni. Ετοιμάσου, λοιπόν, για ένα ακόμα ταξίδι στον γαλαξία πολύ, πολύ μακριά.

The Witcher Season 3 Volume 2

Στις 27 Ιουλίου έρχεται το τελευταίο μέρος του τρίτου κύκλου της επιτυχημένης σειράς του Netflix. Ο Henry Cavill θα υποδυθεί για τελευταία φορά τον Γκέραλτ της Ρίβια σε αυτά τα επεισόδια, καθώς αποχώρησε από τον ρόλο και τη σειρά.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;