Δύο ταινίες και δύο σειρές για να απολαύσεις μέσα στο ΣουΚου
Οι ταινίες και οι σειρές που θα σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά μέσα σε αυτό το ζεστό ΣουΚου.

Το ΣουΚου έρχεται, μαζί με τον καύσωνα «Κλέων», με αρκετές προτάσεις από νέες ταινίες και σειρές που μπορούμε να απολαύσουμε σε ένα θερινό σινεμά ή αγκαλιά με το air condition μας από το σπίτι. Από την έβδομη ταινία ενός πολυαγαπημένου franchise μέχρι νέους κύκλους σειρών που δεν πρέπει να χάσεις.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε τις καλύτερες ταινίες και σειρές που μπορείς να απολαύσεις μέσα στο ΣουΚου.

Ταινίες

Mission Impossible: Dead Reckoning Part I

Ο Tom Cruise έρχεται για ένα καλοκαίρι να σώσει την κινηματογραφική εμπειρία μετά από απανωτές ταινίες που δεν έφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Όταν ο Ίθαν Χαντ πληροφορείται πως η Ίλσα Φάουστ έχει στην κατοχή της ένα κομμάτι από ένα μυστικό όπλο που μπορεί να αλλάξει το μέλλον της ανθρωπότητας, δέχεται να την εντοπίσει πριν από τους διώκτες της. Για να βρει το υπόλοιπο όπλο, θα εμπλακεί σε μια περίπλοκη συνωμοσία, που θα τον φέρει αντιμέτωπο με ένα «φάντασμα» από το παρελθόν. Ο Cruise έχει καταφέρει να κάνει το franchise του “Mission Impossible” σε ένα από τα ελάχιστα που δεν έχουν κακή ταινία. Στη νέα περιπέτεια του Ethan Hunt, μάλιστα, μας προσφέρει κάτι από τα καλοκαιρινά blockbuster περασμένων δεκαετιών έχοντας στον πυρήνα του ένα αρκετά meta μήνυμα της πάλης μίας ολόκληρης βιομηχανίας (αυτής του θεάματος) με την τεχνητή νοημοσύνη. Το must της εβδομάδας!

Bird Box Barcelona

Ο κόσμος του θρίλερ με πρωταγωνίστρια την Sandra Bullock μεγαλώνει με μία ακόμα ταινία που μας μεταφέρει σε μία διαφορετική πλευρά του πλανήτη. Εκεί θα συναντήσουμε ακόμα μία ομάδα επιζώντων που προσπαθούν να επιβιώσουν στον νέο αυτό κόσμο.

Σειρές

The Afterparty Season 2

Πρεμιέρα έκανε στο Apple TV+ ο δεύτερος κύκλος της κωμικής σειράς μυστηρίου με πρωταγωνίστρια την Tiffany Haddish. Τα δύο πρώτα επεισόδια είναι ήδη διαθέσιμα στην πλατφόρμα και μας μεταφέρουν την ημέρα μετά από έναν γάμο και μία δολοφονία. Κάθε επεισόδιο ακολουθεί την οπτική ενός από τους χαρακτήρες μέχρι να βρούμε το τι έγινε πραγματικά.

Foundation Season 2

Η επιτυχημένη σειρά επιστημονικής φαντασίας επιστρέφει για τον δεύτερο κύκλο της και τον τρίτο να έχει ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματα. Τα 10 επεισόδια της δεύτερης σεζόν θα προβάλλονται εβδομαδιαία! Η σειρά, που βασίζεται στα ομώνυμα βιβλία του Isaac Asimov, ακολουθούν μία ομάδα εξόριστων σε μία αποστολή για να σώσουν την ανθρωπότητα και να δημιουργήσουν έναν πολιτισμό καθώς η διαγαλαξιακή αυτοκρατορία καταστρέφεται.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1