Τζέιμι Φοξ: Δημόσια εμφάνιση του ηθοποιού σε εκδρομή για γκολφ - «Φαινόταν υγιής»
Ο Φοξ έκανε και την πρώτη του ανάρτηση στο Twitter μετά από μήνες το βράδυ της Κυριακής.

Ο Τζέιμι Φοξ «ήταν σε καλή διάθεση και περνούσε καλά» το Σαββατοκύριακο σε μια εκδρομή για γκολφ που έκανε στα προάστια του Σικάγο, αποκάλυψε μια πηγή στο περιοδικό «PEOPLE».

Η εκδρομή το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε στο Naperville του Ιλινόις, το οποίο βρίσκεται περίπου 30 μίλια έξω από την πόλη.

«Φαίνεται υγιής», ισχυρίστηκε η πηγή μήνες μετά το επείγον ιατρικό περιστατικό που υπέστη τον Απρίλιο. «Δεν χρειάστηκε καμία σωματική βοήθεια».

Ο 55χρονος ηθοποιός σύχναζε με μια παρέα περίπου 10 ατόμων, αποκάλυψε η πηγή. Το TMZ δημοσίευσε ένα βίντεο με τον Τζέιμι Φοξ να παίζει γκολφ κατά τη διάρκεια της εξόδου το Σαββατοκύριακο.

«Υπήρχαν και άλλοι καλεσμένοι στον όροφο, δεν ήταν εντελώς ιδιωτικός. Μπήκαν από μια πλαϊνή είσοδο στον τρίτο όροφο ακριβώς στο τμήμα τους», μοιράστηκε η πηγή.

«Οι φίλοι του έδειχναν να τον προστατεύουν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας – τον πρόσεχαν», ανέφερε.

Η παρέα έμεινε για μερικές ώρες και ο Φοξ άφησε ένα γενναιόδωρο φιλοδώρημα. «Έδωσε φιλοδώρημα 100 δολάρια σε έναν λογαριασμό 200 δολαρίων», σχολίασε η πηγή.

Την Κυριακή, η Φοξ εθεάθη να ταξιδεύει με σκάφος στον ποταμό Σικάγο. Μια πηγή κοντά στον ηθοποιό και τον κύκλο του δήλωσε στο PEOPLE ότι «τα πάει περίφημα», σχεδόν δύο μήνες αφότου η κόρη του ηθοποιού, Κορίν, δήλωσε ότι ο πατέρας της έφυγε από το νοσοκομείο.

«Απλά το παίρνει χαλαρά. Δεν έχει πραγματικά επισκέψεις ή κάτι τέτοιο ακόμα, αλλά τα πηγαίνει πραγματικά πολύ καλά», δήλωσε η πηγή.

Ο Φοξ έκανε και την πρώτη του ανάρτηση στο Twitter μετά από μήνες το βράδυ της Κυριακής.

«Ζωή στο σκάφος, γιορτάζοντας το καλοκαίρι με το @brownsugarbbn. Μείνετε ευλογημένοι», έγραψε ο ηθοποιός στην ανάρτηση, κάνοντας και διαφήμιση στη μάρκα ουίσκι του, «Brown Sugar Bourbon».

Η ανάρτηση του Φοξ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι έξοδοι στο Σικάγο αποτέλεσαν τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις του ηθοποιού από τότε που η κόρη του, Κορίν, ανακοίνωσε σε δήλωσή της στις 12 Απριλίου ότι ο Φοξ «αντιμετώπισε μια ιατρική επιπλοκή».

Έκτοτε ελάχιστες πληροφορίες για την ανάρρωση του ηθοποιού έχουν γίνει διαθέσιμες.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
0 - 0
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
0 - 0
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;