ΣΥΡΙΖΑ για Καμμένο: Παραμορφώνει γεγονότα για να εξυπηρετήσει τις όποιες επιδιώξεις του
«Δεν έχει δικαίωμα να κατασκευάζει σενάρια επιστημονικής φαντασίας», σημειώνεται σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την συνέντευξη του Πάνου Καμμένου

Για παραμόρφωση γεγονότων τού χθες προκειμένου να εξυπηρετήσει σημερινές του επιδιώξεις και κατασκευή σεναρίων επιστημονικής φαντασίας κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ τον άλλοτε κυβερνητικό εταίρο του κόμματος, Πάνο Καμμένο, με αφορμή όσα υποστήριξε χθες ο τελευταίος σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας στον ΑΝΤ1, μεταξύ άλλων είπε, ότι για τη συμφωνία των Πρεσπών στήθηκε παγίδα στον Αλέξη Τσίπρα με «δώρο» το Νόμπελ Ειρήνης.

Στην ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

«Ο Πάνος Καμμένος έχει το δικαίωμα να δημοσιοποιεί τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα του 2015 και τη Συμφωνία των Πρεσπών. Έχει επίσης το δικαίωμα να εμφανίζει τον εαυτό του ως αλάνθαστο πρωταγωνιστή και να κατηγορεί άλλους.

Εκείνο που δεν έχει το δικαίωμα να κάνει είναι να κατασκευάζει σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Να παραμορφώνει τα γεγονότα του χτες για να εξυπηρετήσει τις όποιες επιδιώξεις του σήμερα. Να επικαλείται ως γεγονότα δικές του κατασκευές.

Και τελικά να μη δείχνει στοιχειώδη σεβασμό απέναντι στην αλήθεια για την πιο δύσκολη ιστορική περίοδο της Ελλάδας τα χρόνια της μεταπολίτευσης».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;