Ελένη Κοκκίδου: «Δεν γίνεται να κάνεις τη
Ελένη Κοκκίδου: Για τον ρόλο της Βούλας στη «Μουρμούρα», άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να την δούμε σε κάποιο όνειρο του Μηνά.

Η Ελένη Κοκκίδου παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!». Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην απόφασή της να αποχωρήσει από την «Μουρμούρα» μετά από 10 τηλεοπτικές σεζόν.

«Πάντα ήμουν αναστατωμένη σε σχέση με το τι είναι η ζωή, πώς θα τη ζήσω, γιατί είναι πολύ δύσκολο πράγμα να ζήσεις τη ζωή. Γι’ αυτό και τελειώνω, κάνω κύκλους. Έκλεισα έναν κύκλο 10 χρονών στο «Μην αρχίζει τη μουρμούρα», θέλω να δω άλλα πράγματα, θέλω να δώσω στον εαυτό μου την δυνατότητα να ξεκουραστεί. Μπαίνω πλέον στην ιστορία των τραγικών μεγάλων ρόλων. Θέλει μια αφοσίωση αυτό» ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

«Δεν γίνεται να κάνεις τη «Μουρμούρα» και από την άλλη να παίζεις τον «Οιδίποδα Τύραννο». Θέλεις χρόνο και ο χρόνος ισούται με τον χώρο. Κάποιους, που δεν με έχουν δει στο θέατρο, θα τους ξενίσει. “Μα πως η Βούλα από τη «Μουρμούρα» θα παίξει την Εκάβη; Με τι φωνή;”», είπε η Ελένη Κοκκίδου.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως το στο τελευταίο της γύρισμα στη σειρά της έφεραν δώρο μία ανθοδέσμη και ένα ξύλινο ψάρι (μουρμούρα) κι εκείνη έβαλε τα κλάματα. Όσο για τον ρόλο της Βούλας, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να την δούμε σε κάποιο όνειρο του Μηνά.

«Δεν έκανα οικογένεια μου το θέατρο, είχα μία πολύ ισχυρή οικογένεια, που ζει μέσα μου και δίπλα μου. Τη μητέρα μου την έχασα πριν από 40 μέρες. Ήμουν προετοιμασμένη για το θάνατο της μητέρας μου, ήταν κατάκοιτη εδώ και χρονιά. Καταλάβαινε, αλλά δε μιλούσε. Η μάνα είναι κάτι σωματικό, δεν ελέγχεται. Φεύγω από την πρόβα και «σκάει» μόνο του. Αρχίζω και κλαίω. Για μένα η ζωή είναι πριν τη μάνα μου και μετά τη μάνα μου».

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
  
  
  
 4