Harry Styles: Τρεις πρόσφυγες από την Ουκρανία καλεσμένοι σε συναυλία του
Ο Harry Styles συνεργάστηκε με τη Διεθνή Επιτροπή Διάσωσης (IRC) και έδωσε την ευκαιρία σε τρεις Ουκρανούς πρόσφυγες να παρακολουθήσουν συναυλία του.

Ο πολυβραβευμένος ποπ σταρ Harry Styles, ο οποίος πρόσφατα κέρδισε το βραβείο Grammy για Άλμπουμ της Χρονιάς, συνεργάστηκε με τη Διεθνή Επιτροπή Διάσωσης (IRC) και έδωσε την ευκαιρία σε τρεις Ουκρανούς πρόσφυγες να παρακολουθήσουν την συναυλία του στην Πολωνία στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του «Love on Tour».

Πρόκειται για την Maryna και την 13χρονη κόρη της, Daria καθώς και την φίλη της κόρης της Kathina οι οποίες μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία ζουν στη πόλη Σοσνόβιεκ της Πολωνίας.

«Από τότε που αναγκαστήκαμε να εγκαταλείψουμε το σπίτι μας στην Ουκρανία πέρυσι, ήταν μια πρόκληση να προσαρμοστούμε σε μια νέα χώρα – ειδικά για την κόρη μου, Daria, και τον 10χρονο γιο μου. Είμαι τόσο ευγνώμων στον Harry Styles και στην IRC η οποία με υποστήριξε να ακολουθήσω την καριέρα των ονείρων μου στην Πολωνία», δήλωσε η Maryna και προσθέτει. «Μας έδωσαν την ευκαιρία να ξεχάσουμε τις ανησυχίες μας για μια νύχτα να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε».

Η Maryna και η οικογένειά της κατάγονται από την πόλη της Ουκρανίας Μικολάιβ. Λόγω του πολέμου αναγκάστηκαν να την εγκαταλείψουν τον Ιούλιο του 2022. Σήμερα ονειρεύεται να γίνει οδηγός τραμ ενώ δηλώνει τυχερή που βρήκαν ασφάλεια και υποστήριξη στο Σοσνόβιεκ, στη πόλη που σταδιακά ξαναφτιάχνουν την ζωή τους με την βοήθεια της IRC.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;