Τραγωδία στην Ίο για δύο νέους από την Ιρλανδία
Δυο μαθητές από την Ιρλανδία βρήκαν τραγικό θάνατο στην Ίο.

Διπλή τραγωδία για δυο νεαρούς με καταγωγή από την Ιρλανδία, οι οποίοι έφτασαν στο νησί της Ίου για να περάσουν όμορφα κατά την αποφοίτηση τους και την εκδρομή που συνηθίζουν να διοργανώνουν οι μαθητές του σχολείου μετά τις εξετάσεις και την λήξη της σχολικής χρονιάς.

Μια ιστορία που σοκάρει αφού δυο νέα παιδιά έχασαν τη ζωή τους, στο νησί της Ίου, με τραγικό τρόπο. Τελικά αποδείχτηκε ότι το ταξίδι στην Ελλάδα και την Ίο, για την παρέα των 70 συμμαθητών που έφτασαν από το κολέγιο St Michael του Δουβλίνου αποδείχτηκε σε θρίλερ…

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24.gr, οι Ιρλανδοί ξεκίνησαν το Σάββατο από νωρίς το μεσημέρι να καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και να διασκεδάζουν με την παρέα τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Κάποια στιγμή ο νεαρός Max επιχείρησε να επιστρέψει στο κατάλυμα του με τα πόδια, όπως και συνηθίζουν αρκετοί τουρίστες να κυκλοφορούν στο νησί αφού οι αποστάσεις είναι κοντά.

Ωστόσο τα ίχνη του χάθηκαν, αφού οι φίλοι όταν γύρισαν στο δωμάτιο δε βρήκαν τον φίλο τους στο δωμάτιο. Αμέσως οι αστυνομικές αρχές του νησιού κινητοποιήθηκαν  και άρχιζαν να αναζητούν το νεαρό Ιρλανδό, τον οποίο και εντόπισαν νεκρό στις 11 το πρωί της Κυριακής σε γκρεμό στην περιοχή Γερμανώλη. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός, βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, προφανώς έχασε τις αισθήσεις τους, παραπάτησε και βρέθηκε στο κενό… χτυπώντας  με το κεφάλι.

Συγκλονισμένοι οι φίλοι του, δε μπορούσαν να πιστέψουν για το κακό που τους βρήκε αφού το ταξίδι αποφοίτησης αποδείχτηκε τραγωδία. Δεν τους έφτανε αυτό, λίγη ώρα αργότερα, ένα ακόμα μέλος της παρέας, ένας ακόμα νεαρός, ο Andrew, έχασε τις αισθήσεις τους και έφυγε από τη ζωή, με χρόνια καρδιολογικά προβλήματα, όταν πληροφορήθηκε το θάνατο του φίλου του.

Τόσο το νησί της Ίου είναι συγκλονισμένο όσο και οι φίλοι των δύο παιδιών και οι συγγενείς τους στην Ιρλανδία.

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Ιρλανδίας επιβεβαίωσε το θάνατο των δύο παιδιών. “Το Υπουργείο Εξωτερικών είναι ενήμερο για την υπόθεση και παρέχει προξενική βοήθεια. Όπως σε όλες τις προξενικές υποθέσεις, το Υπουργείο δεν σχολιάζει λεπτομέρειες για μεμονωμένες περιπτώσεις”, δήλωσε ο εκπρόσωπος στην Irish Independent.

Αυτό είναι το τρίτο κρούσμα τις τελευταίες επτά ημέρες που βλέπει έναν νεαρό Ιρλανδό να χάνει τη ζωή του ενώ έκανε διακοπές στην Ελλάδα. Ο Rory από το Cullohill στο Co Laois πέθανε την περασμένη Κυριακή στη Ζάκυνθο, αφού το σώμα του βρέθηκε σε πισίνα. Ο κ. Deegan μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ανακοίνωση εξέδωσαν και το σχολείο των δύο νεαρών.

Σε ανακοίνωσή του το σχολείο ανέφερε: «Μια ημέρα τεράστιας θλίψης για το σχολείο, ενημερωθήκαμε για άλλη μια καταστροφική απώλεια από την τάξη του 2023, με τον θάνατο του Max Wall. Ο Μαξ ήταν μια συνεχής πηγή θετικότητας, ενθάρρυνσης και διασκέδασης για όλους τους γύρω του.

Δύο συμμαθητές του Leaving Cert έχασαν τη ζωή τους ενώ έκαναν διακοπές στην Ελλάδα σε μια «καταστροφική απώλεια» για το πρώην σχολείο τους. Μια ημέρα τεράστιας θλίψης για το σχολείο, ενημερωθήκαμε για άλλη μια καταστροφική απώλεια από την τάξη του 2023, με τον θάνατο του Max Wall. Ο Μαξ ήταν μια συνεχής πηγή θετικότητας, ενθάρρυνσης και διασκέδασης για όλους τους γύρω του. Ήταν εξαιρετικά δημοφιλής τόσο στο προσωπικό όσο και στους φοιτητές, και ένας φανταστικός υποστηρικτής των ομάδων μας κατά τη διάρκεια των διαφόρων εκστρατειών κυπέλλου (καθώς και ένας σπουδαίος αδερφός του προηγούμενου μαθητή, του Τσάρλι).

«Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια του Μαξ σε αυτή τη φοβερή στιγμή και με τους φίλους του που βίωσαν μια τέτοια συγκλονιστική απώλεια τις τελευταίες 24 ώρες. Συγκλονιστικά τα λόγια και για τον δεύτερο νεαρό:  «Ο Άντριου δεν ήταν μόνο ένας δημοφιλής συμμαθητής και φίλος, αλλά ένα περήφανο και αφοσιωμένο μέλος της ποδοσφαιρικής μας ομάδας. Ήταν ευγενικός με τους γύρω του, ειλικρινής σε όλες του τις προσπάθειές του και σπουδαίος αδερφός του Ρόρι. Ο Άντριου θα λείψει πολύ σε όλους όσοι είχαν τη χαρά να τον γνωρίσουν».

 

 

 

 

 

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;